Sanabelle Beslenme Uzmanının Tavsiyeleri

gokhansultan
gokhansultan

13926 Puan

Merhabalar Sanabelle e mail attım. Kızımın 8 aylık ve kısır olduğunu Acana kullandığımı ama rotasyon olarak nasıl beslemem gerektiğini sordum.


Dr. Anna Mitura sağolsun crvap yazdı.


Rotasyona kesinlikle üriner mama eklenmesi gerektiğini söyledi. Hatta idrar yolu problemi yaşayan kedilerde biri üriner 2 mamanın karıştırılıp aynı anda veya gün aşırı verilmesi gerektiğini söyledi.


Sanabelle kullanırsam eğer sanabelle kısır+urinery veya sanabelle senior+urinery olarak vermemi önerdi. 8 aylık kediye senior olur mu diye sordum. 10 aylıktan itibaren senior verilebileceğini yeterli besin içerdiğini söyledi.


Fikir olur merak edenlere :)

5 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Sanabella nutri feline aynı firmada nutri nin kisir mamasi yıldız şeklinde kediniz için daha rahat yeme sunuyor sanabellaninda urinary mamasi ay şeklinde bunu anlatmamin amacı sanabellanin kisir mamasi cok sert yiyemiyor kediler zorlanıyor nutri ile aynı fabrikada üretiliyor

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Çok teşekkürler bilgilendirme için. Herhangi bir idrar yolu problemi yaşamayan kısır kediler için de uriner mama rotasyona eklenmeli mi yani? Ben de bunu düşünüyordum ama cesaret edememiştim.

gokhansultan
gokhansultan

13926

@Gimlihanim evet rotasyona eklenebilirmiş üriner mama. Bizim kızın düzenli yemesi lazım ama idrar yolu sorunu çekmemiş kediler için rotasyonla verilebilirmiş uzun vadede kullanımda dahi yeterli besleyiciliği var dedi.


@Palyaco bizimki çok obur yerken zorlanacağı mama daha iyi oluyor yoksa çok hızlı yiyip yiyip hıçkırık tutuyor :) küçük paket alıp denerim zaten önce

Bgisan
Bgisan

1795

Kısır olmadan önce de Sanabelle mi kullanıyorsunuz?

gokhansultan
gokhansultan

13926

Hayır acana kullanıyorum şu anda

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 354 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 8 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81062 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR