Yaş Mama Miktari Ne Kadar

Mehtaptuna
Mehtaptuna

2271 Puan

Mırmır daha duzelmedi zorla yemek yediriyoruz ağzına verdigimi dilinden atıyor ilaçla ayakta duruyor resmen sadece yaş mama veriyorum üç günde iki küçük porsiyon mama anca yediriyoruz resmen ağzını kitliyor sizce üç güne bu miktar çok mu az hiç iştahı yok veterineri aradım çarşamba gideceğiz çaresiz kaldım çok sakin bir kediydi tutunca yemek yedirecegimizi anliyor hemen tısılıyor günde yaş mama miktarı ne kadar olmalı ciğer et veremiyorum onlar boğar diye yutmak hiç istemiyor.

4 CEVAP

Kedinizin yasina ve hareketliligine bagli olarak mama miktari degisir ve kullandiginiz markaya gore.kediniz hasta mi?bana az yiyor gibi geldi en azindan gunluk 85gr konserve mamayi bitirebilmeli.siz kac grlik yas mama kullandiniz 3gunde iki paket bitirdi demissiniz kac grlikdi?

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

evet çok az yiyor , 85 gramlık günde 1 tane veriyorum anında bitiyor zaten , acaba her mamaya mı yapar bunu o düşündürdü beni değiştirseniz markası vs nedir . ?

Mehtaptuna
Mehtaptuna

2271

Cevaplar için çok teşekkür ederim evet mırmır hasta ama neyi olduğu anlaşilmadi bugün artık biftek verdim cok az iştahı geldi gibi oldu büyük bir ihtimal depresyonda artık biraz daha çok vermeye çalışırım kendi hiç yemeyince miktar ölçmek çok zor on aylık yaşı ortalama

en son purina gourmet golda bakmıştım ben 4 kiloluk kedi için günde 3-4 konserve verin diyordu. markadan markaya biraz değişebilir ama çok değil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1091 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR