İlk Kedi İçin Alışveriş

merve2990
merve2990

546 Puan

Resimde görünenler yeterlimidir, birde bunların dışında *********.com bonaçibo tavuklu hamsili yavru maması ve aynı siteden kedi kumu almak istiyorum. İlk zaman için yeterlimidir bunlar çok yakında derneğe gidip sahipleneceğm.


9 CEVAP

slahingen
slahingen

174

Kedi maltı aldıysanız çime gerek yok açıkcası.Mama olarak bonaciboyu önermiyorum.Fiyatı uygun ancak dışkıda koku problemi yaratıyor.Mama olarak bütçenize uygunsa advence ya da proplan öneriyorum.Daha uygun fiyatlı isterseniz prochoice alabilirsiniz.

Malt olarak gimcat veya beaphar tavsiye ederim.kurek alin.kedi cimine gerek yok malt alirsaniz.multivitamin yine ayni sekilde gimcatin alabilirsiniz.ve ayni zamanda tuylerinin saglikli olmasi icin gimcat beauty paste kullanabilirsiniz.ve birkac oyuncak alin.odul mamasi ve yas mama alabilirsiniz.odul mamasi gimcat ve beaphar olabilir.yas mama brit care,animonda,shiny cat olabilir.

hidra35
hidra35

705

mama cok onemlı bende katılıyorum whiskas kullanmıstım evde durulmuyordu

merve2990
merve2990

546

ben çalışan birisi değilim öğrenciyim en uygunu goody olarak düşünmüştüm sonra burada arkadaşlar yerin dibine gömdüler diğer bir uygun olan olarak bonaciboyu sectim prochoice dediğinize baktım ama 2 kiloluk paketler arasında 14 lira fark var. Belki ilk aylar karşılayabilirim ama ilerleyen aylarda sanmıyorum

Bonacibo kitten kullanin o zaman.

Ve asilarini mutlaka yaptirin.

Zehramira
Zehramira

4501

Proplan advanve iyi mamalar değil. İçeriğine bakında öyle önerin lütfen.

eltarcin
eltarcin

116201

Kesinlikle ama kesinlikle Pro Plan,RC (Marsın ürünleri=RC) kullanmayın.Madem bütçeniz kısıtlı.Bütçeniz için bir kg için ayırabileceğiniz miktarı söyleyebilir misiniz? Ona göre önereyim.

merve2990
merve2990

546

teşekkür ederim en uygunu bonacibo şuanlık

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 687 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR