Kediniz Geceleri Çok Ses Yapıyor Mu Sabah Uyuaninca Ne Yapıyor

Kediniz geceleri çok ses yaparak sizi rahatsız. Ediyor mu sabahları ne yapıyor

8 CEVAP

dumilik
dumilik

2914

uyumadan önce bol bol oynatıyorum o da uyuyor tabi bu yavruluk zamanları için geçerli değil. Yavru kediler geceleri uyandırır, oyunu gecenin herhangi bir saati isteyebilir.



  • gürültü yapan zilli top gibi oyuncaklarını gece kaldırıyorum.

fcylan
fcylan

10334

Gündüzleri çalıştığımız için evde uyuyor maalesef. Öyle olduğu için de benim kedim gece 4 te uyanır. Bu bayağı rutini oldu. Sabaha kadar da koşturur. Günü ne kadar aktif geçirirse o kadar iyi.

meov
meov

10494

bizimki yavruyken gece çok aktifti. yorulsa da uyusak falan derdik.
şimdi 10,5 aylık. bizimle beraber yatıp kalkıyor. büyüyünce sorun kalmadı.

huqi
huqi

116368

Eğer yavru kediyse normal, asla uyumazlar bir şeyleri devirip ses çıkarırlar habahahah
Ama büyüdükleri zaman size uyum sağlarlar (eğer gündüz sürekli uyumamışsa)
Kedilerim biz uyurken uyuyor kalkınca kalkıyor.

gokhansultan
gokhansultan

13926

Yavruluk süresinde o enerjiyi atabilmek için olup olmadık saatlerde uyanıyorlar :D Ama bir süre sonra evdeki insanların uyuma rutinlerine alışıp ona göre rutin belirliyorlar kendilerine de ama gece uyandırmayı bıraksa da sabah namazına kaldırabilir sizi :)

Warriorsans
Warriorsans

133985

Geceleri aktif olabiliyorlar bazen de uyuyorlar değişiyor ama bizden çok daha erken uyanuyırlar ve gece rahatsız etmeselerde özellikle 7 den sonra artık uyanmam için ellerinden geleni yapıyorlar çünkü mama istiyorlar 😊

Balimlilac
Balimlilac

11271

gündüz çalıştığım için uyuyor iş çıkışı hemen eve gittiğim zaman gece 11-12 ye kadar sürekli oynuyoruz. Yemek hazırlarken bile sataşmalarına karşılık veriyorum. Gece yarım saat uykuya dalmadan ses gürültü üzerimde hoplama zıplama atlama yapıyor sonrasını pek hatırlamıyorum gözümü açtığımda hep yanımda uyuyor oluyor. 3,5 aylık benimkisi 1 ay önce geldi aynı şekilde devam ediyor.

gece18
gece18

13005

Yavruluk zamanlarında her gece miyavlayarak uyandırırdı. Uykudan kalkar oynardık. Kardesimle dönüsümlü. Yavas yavas büyüdükce miyavlaması kesildi simdi artık geceleri kendi kendine uyanıp yataklarımızda dolanıp mamasını yiyip kendi kendine oynayıp sızıyor. Düzenli uyku rutini var. Mesela gündüz uykusuna yatar aksama kadar sızar. Uyanır mamasını yer gece 12-1 gibi yatmadan enerjisini bolca attırırım oyun oynarım uyur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 242 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81804 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR