Kedi Corona Testi

haliseehzr
haliseehzr

324 Puan

Kedimin dışarı ile bir bağlantısı olmamasına rağmen önlem amaçlı bu testi yaptırmayı düşünüyorum. Kedi Corona testi ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?

3 CEVAP

Minigimmm
Minigimmm

12086

evet biz kedim bir ara çok hastayken yaptırmıştık, gebelik testi gibi kan alıp damlatiliyor tek çizgi çift çizgi diye bakılıyor, kedinizde bir rahatsızlık yoksa yaptırmanın bir mantığı yok bence. senede 1 kere kan tahlili yaptırıp genel durumuna baktirabilirsiniz. zaten kan tahlilinde bir problem çıkarsa hekimler araştırmaya başlıyor sebebi ne diye. pozitif çıksa bile coronanin bir tedavisi yok tek yapılması gereken bağışıklığı yuksek tutmak kediyi strese sokmamak, bagisiklik düşükse bizim gibi düzenli bagisiklik takviyesi kullanmak.

Minigimmm
Minigimmm

12086

dışarı ile bağlantısı olmasına gerek yok siz disarda bir kedi sever eve gelip kendinizi ustunu başınızı dezenfekte etmeden ona dokunursanız taşıyıcı olabilirsiniz bunun dışında benim kedimde olduğu gibi disari gormemis evde doğmuş kedime hekimimiz anneden süt yoluyla yavruyken geçmiştir bagisiklik düşüncede hortlamiştir dedi

aslihan_e
aslihan_e

132198

Korona testi her zaman pozitif çıkmayabilir. Kedilerin hepsinde oluyor zaten. Anneden kapıyorlar. Bağışıklıkları düşüp vücutta aktifleşirse ancak testte çıkıyor. O yüzden boş yere yaptırmayın bence de. Korona taşıyıcısı olsa bile testte görünmeyebilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 224 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.297 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR