Kedimin Çok Yemek Yemesini Nasıl Engellerim

Ebranur
Ebranur

4172 Puan

Arkadaşlar kedim 1 buçuk yaşında kilosu 6 buçuk uzun olduğu için kilolu görünmüyor ama yağlari sarkmış.Zaten hem mamasindan hemde çok yediği için idrar yolları tıkanmış ti hala şuan süreç devam ediyor.Uriner mama kullanıyoruz zevkle yemiyordu iyi bari dedim ama şimdi onu da Deli gibi yiyor.Az vermeye çalışıyorum ama saldırıyor ayaklarıma dikkatini nasıl dağıtıcam neler yapabilirim.Kilosunu korumak istiyorum .Bu hale nasıl geldi demeyin aşırı zayıftı ve kisirlastiktan sonra aşırı kilo almaya başladı

3 CEVAP

Zeytinbey
Zeytinbey

11863

ölçülü bir sekilde verin hepsini birden değilde parcalara bölüp verin gün içinde, mamasını hızlı yiyen kediler için yavas yeme mama kapları var girintili çıkıntılı ondan temin ederseniz daha uzun surede yiyecektir sindire sindire yediğinden kilo alımı yavaslayabilir. bol su tüketmesini sağlayın. ara ara kefir verebilirsiniz. oyun oynatın top, kedi oltası vs seylerle.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Kısırlaştıktan sonra genelde kilo almaya meyilli oluyorlar. Çok normal. Ölçülü ve öğünlü vermenizi tavsiye ederim. Ama 2 öğün değil de mümkünse 3 öğün falan. Bir de çok hızlı yiyorsa yavaş yeme kapları mantıklı. Deneyebilirsiniz.

selinay41
selinay41

16585

Sabah ve akşam olacak şekilde yedirin mama kabını arada kaldırın düzenli bir saatte yesin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 201 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81787 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR