Su Sebili Satıyorum :(

theyusra
theyusra

16477 Puan

merhabalar, normalde böyle şeyleri sevmiyorum ama aklıma başka bir şey gelmedi :( kedime 2 hafta önce su sebili aldım, hiçbir sorunu yok gayet güzel ve sessiz çalışıyor ama benimki içmeyi beceremedi bir türlü.. öğrenir belki diye bekledim ama hiç uğraşmıyor bu yüzden susuz da kalmaya başladı. tahmin ettiğiniz gibi ucuz bir şey de değil, o yüzden satmak istiyorum en azından parayı tekrar onun ihtiyaçları için kullanabilirim. paslanmaz çelik ürün, hiçbir problemi yok üstündeki lekeler su lekesi, merak edenler için kedimin hiçbir hastalığı da yok bu konuda da endişeniz olmasın. ilgilenen olursa 500 liradan vermek istiyorum, Kocaeli'nde olanlara elden de teslim edebilirim. tekrardan kusura bakmayın, şimdiden teşekkürler 🙏


4 CEVAP

rodisizasla
rodisizasla

1892

İkinci el ürün satılan siteler var onlara da koymanızı öneririm çok fazla ürün satışı yapılıyor

theyusra
theyusra

16477

@rodisizasla evet haklısınız ama burda alabilecek insan sayısı doğal olarak daha fazla, yine koyarım ama teşekkürler 🥰

Minigimmm
Minigimmm

11838

bu şekilde olan su pınarından içmesi zor olur belkide o yüzden kabul etmedi. çünkü akan su hiç bir şekilde durmaz orda direkt deliklerden akar içeri gider su akan kısımdan ağzını dayayip icmesi lazim buda zor çesmeden içmeyide bilmeyen kedi bundan hiç içemez. bizde geçen ay bi su pınarı aldik en uygunuydu ama işlevi çok iyi bide bunu deneyebilirsiniz. kedim ilk gun çekinerek izledi ikinci gun icmeye başladı. su içiminide arttirdi.


https://ty.gl/waykaro5pw


bizimki bundan, alanların yaptigi yorumlardan gorebilirsiniz cihazi. hem su çıkan yerden hemde havuzunda biriken sudan kolaylikla içebilir. sizin aldığınız kullanışsızmış.

theyusra
theyusra

16477

@Minigimmm hayır aslında gayet kullanışlı 3 farklı su akma şekli de var zaten ama benim kedim böyle şeylerden korkuyor, suyun akıyor olmasını algılayamadı ve çok korktu yani sorun su pınarının kendisi değil su pınarı. korkacağını tahmin ediyordum zaten ama şansımı denemek istedim sadece. sizin aldığınızı da biliyorum ama ben plastik kullanmıyorum o yüzden onu en başında elemiştim, zaten bundan sonra alırsam yine çelik ya da seramik alırım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 226 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81787 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR