Sokak Kedisi Tedavi Sonrası Bulunduğu Yere Mi Bırakılmalı

Merhaba, dün işten çıktım ve yolda yorgun halsiz bakımsız yatan bir sokak kedisi yavrusu buldm
3 veteriner gezdirdim sonuncu veterinerin pansiyon hizmeti var
di orasi kabul etti. Enfeksiyon oldugu soylendi antibiyotik verildi ve bugün tedavisi bitti yalnız sahilendirebilecegim kimseyi bulamadım. Veteriner bunun sonunun olmadığını özgürce kedinin alanında yaşaması gerektiğini anlattı. Ayrıca bahçeli ev olursa da olabileceğini belirtti ama ben il defa karşılaştığım bu durumla nasıl başederim bilemiyorum. Sizce ne yapmalıyım

4 CEVAP

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Veterinerlerin ınstagrram sayfalarında sahiplendirme daha kolay oluyor. Özellikle yavru kedileri. Eğer bırakacaksanızda beslemek gözetlemek şartıyla aldığınız yere bırakın. Diğer yerlerde kavga ediyorlar.

huqi
huqi

116368

Kaç gündür yuva arıyorsunuz?

aslihan_e
aslihan_e

128157

Eğer bırakacaksanız şöyle arabaların az olduğu, müstakil evler olan bir yere bıraksanız daha iyi olur. Bulduğunuz yer trafiğe açık bir alansa iyi olmaz. Sokak kedisi başına her türlü şey gelebilir. Yapacak bir şey yok sahiplendiremezseniz. Kaderine terk etmiş olacaksınız. Yavruysa yiyecek bulamadığı için tekrar hastalanabilir.

Veteriner bizimle onu aldığınız yere bırakmamız yada bahçeli bir evi olan trafiği az olan bir yere bırakmamız en doğrusu şeklinde konuştu. Şuan veteriner de sokak canı. Tedavisi oldu. Aşılarını yaptırıp öyle bırakacağız. Tabi gönlüm bırakmaktan yana değil. Bulduğum yer cadde üstü arabaların geçtiği bir yer. Nasıl yapacağım bilemiyorum . Bugün veteriner den alacağız. Adını şanslı koydum umarım çok şanslı olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 355 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR