Poposa Beyaz Kurt

Elvang35
Elvang35

3154 Puan

Bahçede beslediğim iki tane kedi var bugün farkettim ikisininde poposunda beyaz kurtlar vardı ince uzun uzun acaba nasıl geçer tavsiye edebileceğiniz bi ilaç varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

6 CEVAP

goknur
goknur

18247

Ic parazit olmus minnoslar. Iki cozumu var 1. Ic parazit hapi yuturabilirsiniz. 2. Eger durum musaitse igne yaptirabilirsiniz. Detayli bilgiyi burdanda verebiliriz ama veterinere danismak en iyisi olur sizin icin.

Roza23
Roza23

19328

ic parazit vardir muhtemelen. haplari oluyo genelde petshoplarda ezip mamalarina koyabilirsin

betulyasar
betulyasar

1017

Bir kaç ay önce bizimde başımıza geldi kusma varsa kan tahlili yapmak zorunda kalıyorlar benim çocuklarım kusmuyordu allaha şükür 3 seans halinde hap verdi 3. Yü yutacaklar yarın. Evde yapabileceğin bir şey yok her iç parazitinde aynı olmadığını söylemişti veteriner. Biz 3 ay önce yıllık aşılarını ve parazitlerini yaptırdığımız halde çok fazla kurt vardı oğlumun bağırsağında. Veterinerimizin yaptığı iç parazit kurtlara etki eden türden değilmiş aklınızda bulunsun bu da. Mutlaka götürün veterinere ishal ve kusmaya çevirip ciddileşebilir durum

Elvang35
Elvang35

3154

Kurtun dışında turp gibiler çok şükür oynuyolar koşuyolar iştahlarıda yerinde dediğiniz gibi hap alayım ozaman ezcanede varmıdır önerebileceğiniz hap hangisi?

goknur
goknur

18247

Evcil hayvan ihtiyaclari genelde ya pet shoplarda yada veterinerlerde bulunuyor. Benim ilac konusunda tavsiyem veterinerden almaniz cunku pet shoplarinki yetersiz geliyor. Tabiri caiz dandik marka satiyorlar. bulundugunuz bolgedeki bir veterinere gidip durumu izah edip size verilen en fazla ucreti ( 20 tl ) olan haplardan alip once hapi 4 e bolup ceyrekleri kediciklere yutturabilmeniz. Diger yarisinida 3 veya 4 gun sonra yutturabilmeniz. Nasil yutturacam diye aklinizda soruda kalmasin ben ensesinden hafifce sıkıp agzini gerdirip hapi agzindan iceriye itiyorum ve agzini acip hapi cikartmasin diyede biraz agzini bastiriyorum yutana kadar boyle yapabilirsiniz. Ama yuttugundan emin olun. Sonra diskilarini incelemeniz lazim dokuyormu diye mutlaka yoksa o parazitler kedinin vucunu zehirler ve bir zaman sonra olumune sebebiyet olur. Durumu burdan bizlere bilgi vermenizi onemle rica ediyorum. Basarilar.

TospikSE
TospikSE

4755

Ben de şimdi fark ettim bahçedeki bebeklerin poposunda beyazımsı solucanlar vardı. Araştırıyorum ama hep çok korkunç şeyler yazıyor. En doğrusu veterinere gitmek sanırım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 21198 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80883 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR