Purina Cat Chow Kedi Maması Nasıl Bir Mama?

deringulsan
deringulsan

232 Puan

Ben kedimi sahiplendiğimden beri 3 aylıktan beri yani şuan o 5 aylık Purina Cat Chow kitten kullanıyorum! Çok severek yiyor fiyatı da iyi diğer arkadaşımın kedisine de vermiştim o da yemişti lezzetli olduğunu düşünüyorum ancak zararlı bir yanı var mı pek bilmiyorum! Maddi durumum iyi birçok barınağa bağış yaptım kedi köpek fark etmez ancak çok pahalı mama almaya gerek duymuyorum özellikle orijen'i önermeyin tamam çok kaliteli şüphem yok ama o paraya gider bir ordu kedi doyururum!


7 CEVAP

Onurkzlcy
Onurkzlcy

67

Geçen kedimi aşıya götürmüştüm fakülteye orada ki veteriner hoca cat chow önerdi kedi için sağlıklı olduğunu söyledi veterinerlik fakültesi olduğu için araştırma felan yapmışlar bende cat chow geçicem elim deki mama bittiğinde

ben uzun zamandır cat chow kullanıyorum. bugüne kadar hiç bir problem yaşamadım. bir mamanın kalitesini de ne yazık ki benim sorun yaşamamış olmam belirlemiyor. mama alırken ilk olarak içindekiler bölümünü okumalı, kedinizin de damak zevkine uyuyorsa öyle almalısınız. sonuç olarak dünyanın en iyi maması bile olsa farklı kedislerde farklı alerjik reaksiyonlar gösterebilir.

Nd dusuk tahilli bence iyi bir mama.fiyatida normal icerikte guzel.tahilsiz mama daha iyi ama kediler pek severek yemiyor gibi yani zorla yiyorlar tahilli mamalara bayiliyorlar.normali dusuk tahilli mama bence.

goknur
goknur

18247

Purina markanin iyi bir marka oldugunu dusunmuyorum bende! Madem az butceyle cok kedi doyurmak istiyorsunuz *********.com u ziyaret edebilirsiniz! Ama maddi durumumda sikinti yok ben kedime kaliteli mama yediricem derseniz de n&d acana orijen oneriyoruz!

deringulsan
deringulsan

232

15 kg liği en fazla 250 lira olan bir mama var mı çünkü baya bağış yapıyorum barınaklara baya! ailem kızıyor artık onları zorluyorum yani onlarıda anlamak lazım

Brit care iyi ama 300 civari 15kg fiyati.sanabelle 10kg o da 300e yakin.yani bonacibo var en uygunu ama uzun sureli kullanimda problem olusturur.yani kisa surelik iyi ama uzun sure pek dogru bir secim olmayabilir tabi ki sizin karariniz.farmina matisse sizin icin uygun olabilecegini dusunuyorum.kitten olani ben begeniyorum numune alin deneyin once.

themia
themia

967

Kalitesizdir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 15965 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR