Mama Kabında Kalan Mama Kaç Günde Bayatlar?

Dobbyko
Dobbyko

13174 Puan

Merhabalar, yarın akşamdan itibaren iki günlüğüne evde olamayacağım. Kendime bakıp mamasını verebilecek kimsem yok. Kuru mamasini 2 mama kabına koyup gitmeyi düşünüyorum fakat İzmir'de yaşıyorum ve havalar çok sıcak olduğu için mamanın bayatlayip kedime zarar vermesinden endişeleniyorum. Kuru mama, mama kabında kaç günde bayatlar? Bir de siz kedinize bakacak kimse olmadığında mama işini nasıl çozuyorsunuz?

5 CEVAP

selinay41
selinay41

16888

Mama bayatlamaz ama suyu içer mi bilmiyorum benimki günde 2 kez değişmesem suyunu içmez

huqi
huqi

116368

Bayatlamaz çok fazla en azından ona zarar vermez kuru mama. Ben de hasta olduğum zamanlar sokak kedileri için 2 gün yetecek kadar mama koyuyorum yiyorlar.

huqi
huqi

116368

Etrafta poşet gibi ona zarar verecek şeyler bırakmamaya dikkat edin.

emreovec
emreovec

12921

İki günde mama bayatlamaz. Ben haftasonu geldiğinde yazları evimde olmuyorum. 2 günlük mama koyuyorum. Hatta az fazla bırakıyorum. Su pınarı var. Geldiğimde mama bitmiş oluyor. Benim için en büyük problem tuvalet. Çünkü iki gün temizlemeyen tuvalet kabı çok kötü kokuyor yeni kum değilse.

Dobbyko
Dobbyko

13174

Çok teşekkür ederim. Iki tane tuvalet kabı var zaten, suyu da aksine benimki taze içmeyi sevmiyor beklemiş suyu daha severek içiyor 🤦🏻‍♀️ ortalıkta normalde de ona zarar verecek bir şey olmuyor. Aynı ilde ilçe değiştireceğim 1 saatten az bir yol ve kamera açık olacak evde. Hava çok sıcak olduğu için korkmuştum mama konusunda ama biraz daha rahatladım sayenizde, tekrar teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 273 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.349 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR