Bestpet Karışı Etli Kedi Maması Nasıl?

daglar_kizi
daglar_kizi

195 Puan

15 kg'ye en fazla 140 belki 150 lira verebilirim öğrenciyim mamayı ailem almayacak ben alacağım evde 2 kişiyiz kedi sahipleneceğiz!
Özellikleri:
Et ve Et ürünleri % 32,Sebze kaynaklı ürünler %22,Pirinç % 18, Tahıllar % 11,Hayvansal yağlar % 9,Süt ve Süt ürünleri %5,Balık ve Balık Ürünleri 2,5,Mineraller 0,285Vitaminler 0,2Taurin 0,015 


9 CEVAP

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

İğrenç kelimesini neye göre kullanıyorsun kendin mi yedin mamayi kedi yerine? Her kedi her mamayi yiyecek diye bir kural yok bunu kafanizdan çıkarın bir kere! Hayvanın damak lezzetinin ne olduğunu bilemezsin! Örneğin benim kedilerim kuzu lu kırmızı et içerikli mamadan nefret eder. Bu yüzden somonlu mama kullanıyorum çünkü tercihleri bu yönde. Fiyatına gelince fahiş fiyatlı bir mama da değil üstelik bir kg lik paketler halinde alırım 10tl dir. Hiç te İĞRENÇ diye haykirdiklarini duymadım:) o yüzden siz siz olun hiçbir mamayi küçümsemeyin! Kalite adı altında isim yapmış mamalarin da gerçekte ne olduğunu kimse bilmiyor zira. Ve bir çok isim yapmış mamadan kediler nefret ediyor. Bu platformda bahsedilen bir çok mamanin kediler tarafından bayilarak yemedigini okumamış değiliz;)

Kedisahibi simdi soyle bir durum var kasimizdaki kisi bize bir butce soylemis yani bu butcenin ustunde mama soylemek ne kadar dogru olur?

Ilk olarak 15 kg alirsaniz mamanin 10kgsu cope gidebilir neden?cunku aromasi kacinca o mamayi hicbir kediye yediremezsiniz belki disardaki kedi yer ama onlarda aromali mama sever ki baska birileri de disardaki kedileri mamayla besliyorsa.gelelim sorunuza icerikte et ve et urunleri genis bir tanimi var bu cumlenin yani bircok sey olabilir icerigin ne kadari et ne kadari et turevi bilmiyorusunuz.yani besleyicilik kismindan emin olamayiz ki icerigi bos olan mama cok kuma ve daha fazla mama yemeye sebep olacaktir.
Onerim 3kg 5kg arasi mama almaniz yonunde.mama acik olmasin cunku tazeliginden emin olamazsiniz.verdiginiz fiyat araliklarinda bonacibo veya prochoice kullanabilirsiniz ama golosi daha iyi bence.eger biraz daha oderiz derseniz farmina matisse olabilir.golosi uygun fiyatli ve icerik fena degil.bonacibo cok uzun kullanimda problem olusturabilir.o yuzden golosi veya prochoice kullanabilirsiniz dedigim gibi tavsiyem golosi olmasi.tadi guzel cunku fiyat uygun icerikte cok cok kotu degil.

daglar_kizi
daglar_kizi

195

tamam çok saolun matisse almaya karar verdim biraz daha vericem para

pongul
pongul

113342

onun yerine prochoice deneyebilirsiniz. daha iyi. benzer fiyata bulursunuz 15 kg olanı.

daglar_kizi
daglar_kizi

195

sağolun

Bir sürü mama denedim sokak kedisi besliyorum ama iki tanesiyle çok içli disliyim biri gerçekten mama konusunda çok seçici en çok sevdiği mama bestpet oldu ama hiç bir kedi sadece mama dayatmasiyla beslenmemeli. Kedi bu her şeyi yer eskiden mama mi vardı sanki? Evinde yediğin yemeklerden artanlari karıştırarak kediler için uygun ve çok sevecekleri yemekler yapabilirsin (hem yetişkin hem1.5ayliktan büyük kediler için) .

hakaandemir
hakaandemir

988

o fiyatlara bonacibo alabilirsin

DogaM
DogaM

1045

İçeriğine bakınca beğenmedim. Bonacibo, golosi ya da matisse içeriği daha Güzeloğlan ve ucuz olan mamalar. İsterseniz bu dediklerime de bir bakın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 15499 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR