Kızımın Kumu İçin Öneri

Trgt41
Trgt41

890 Puan

1 yaşına yani bugüne kadae Aktif karbonlu vancat kumu kullanıyordum çok memnundum koku vs olarak fakat bugün baktığımda ise kedimin kakasını yapıp hapşıra hapşıra çıktığını gördüm üstünü bile kapatamadan kumu değişmem gerekir mi değişirsem hangi marka nasıl alıştırmalıyım ?

5 CEVAP

ElanurAksoy
ElanurAksoy

3999

Ben kedime magicsand aktif karbonlu kum kullanıyorum çok uzun bi süreden beri , 20 Lt olarak satılıyor, 15 16 kilograma tekabül ediyor, topaklanması koku hapsetmesi cidden çok güzel bir kum , tozutmaya gelirsek tabiki bi tozutma durumu mevcut ama baya az , ben magicsandden önce quik sarı paket kullanıyordum ve onun tozutması çok fazlaydı topaklanması iyi olsada , eğerki alacak olursanız hepsib.r.a.da veyahut tre.n.d:yolda mutlaka temiz kedi kumu satıcısından almanızı öneriyorum , bir arkadaşım diğer firmalarda kötü sonuçlarla karşılaşmış , fiyatı şuan 100 ila 110 lira arası değişiyor, bu markanın farklı birçok kumu var ama en iyisi aktifkarbonlu

theyusra
theyusra

16477

eğer kediniz benimki gibi peleti kabul etmiyorsa pisy cat, reflex ve feles toz konusunda iyi markalar ama felesi en son geçen sene denemiştim ve hiç güzel topaklanmıyordu şimdi nasıldır bilmiyorum.

Palyaco
Palyaco

218519

Pisy cat aktif karbonlu ve sandy kokusuz bu iki kumu tek geçerim sıfır toz

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Natural bastet kumda tozutma sorunu yok denecek kadar az. Topaklanmasından da memnun kaldık biz. Size de öneririm.


Toz çok rahatsız ediyorsa pelet de kullanabilirsiniz. Rahat edecektir. Biz kullandık ancak kızım hiç alışamadı. O yüzden değiştirdik.

Trgt41
Trgt41

890

Alışmasında sorun oluyor mu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 218 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR