Kedimin Aşırı Tüy Yumağı Kusması

Kedim normalde kusmadığı kadar tüy yumağı kusuyor, hem öncekilerden daha büyük bir alana yayılıyor, hem de günde 2 kere kusuyor. Ayrıca normalde 2 ayda 1 kere kusarken 2 gün üst üste kustu. Bir sağlık problemi midir? Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim...

6 CEVAP

theyusra
theyusra

16477

tüy yumağı kusan kediye gimcat yeterli gelmez, zaten ben gimcatin normalde de yeterli olduğunu düşünmüyorum. veterinerden hairlax veya bolovia alın lütfen.

ElanurAksoy
ElanurAksoy

3999

Malt kullanıyormusunuz acaba , profilinizde gördüğüm kadarıyla çok uzun tüylü bir yavrucak, kedilerin kendilerini extra yaladıkları vakitler oluyor onun içinde fazlasıyla kusuyor olabilir çok fazla tüy yuttuğu için , gimcatin maltlarından kullanmanızı öneriyorum, bi süre kullanın eğerki şikayetiniz geçmezse veterineriniz ile görüşebilirsiniz onlar bazı ilaçlar eşliğinde bu sorunu ortadan kaldırıyolar

Deniz1741
Deniz1741

10942

Malt kullanmanız lazım. Hem de her gün kullanmanız lazım. Gimcat gibi maltlar fayda etmez şuan size. Eğer kullanmadıysanız zoovital, vetriline gibi markaların maltlarını deneyebilirsiniz.

amillaaa
amillaaa

12046

Mümkünse kedinizi sık sık taramanız da yardımcı olacaktır, böylece kendisini yalarken daha az tüy yutar dolayısıyla kusma ihtimali azalır.

teşekkürler

Palyaco
Palyaco

218519

En etkili beaphar dır tüy yumağı kusan kedilerde gimcat yetersiz geliyor bizzat yasadim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 237 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR