İç Dış Parazit Aşı İlaçları

RIFKII
RIFKII

480 Puan

Merhaba, kedime iç ve dış parazit aşısını kendim yapmak istiyorum ancak aşıları nereden temin edebilirim ve hangi marka ilaçları önerirsiniz. Hap ve damla kullanabilirim.

6 CEVAP

amillaaa
amillaaa

12046

Broadline diye bir damla var, ensesine damlatıyorsunuz ve hem iç hem dış parazite etki ediyor. Bence en pratiği o, iki şey için ayrı ayrı ilaç vermek gerekmiyor. Ne alacak olursanız olun veterinerden almanız gerekir, o yüzden veterinerden de bilgi alabilirsiniz ne alacağınız nasıl yapacağınız konusunda ^_^

Lokumcukk
Lokumcukk

17326

Veterinerden alabilirsiniz

Deniz1741
Deniz1741

10942

Veterinerden almalısınız. Petshoplardan veya internetten almayın.

mrssekola
mrssekola

2887

Şimdi o kullanılmaz veterinerden alın diyecekler olacaktır ama zaten çok masraflı bu çocukların bakımı. Sadece denemek için DIGERUI Niwtox Toz almıştım dış parazit için. Tüylerine zarar vermedi pire konusunda da gayet etkili. Şüpheleri olanlar şans verebilirsiniz çünkü bizzat hem kedilerim için hem köpeğim için kullanıyorum. Büyük ırk köpek ve iki kediye 1 yıl yetiyor. Zaten her ay 1k sadece köpeğin maması. Eğer sorun teşkil etmiyorsa ucuza kaçmanın bir mahsuru yok bence. Söylediklerim iç parazit hapı için geçerli değil. Onu veterinerden alıyorum.

mrssekola
mrssekola

2887

Ben kedime kendim veriyorum. Veterinerimizeden çoklu iç parazit hapı aldım. 1/5 ini veriyorum 3 ayda bir. Tabi kullanım sıklığı ve miktarı ilaca göre değişir. Haplar vetler harici satılmıyor satılanlar da ********** vs. pek güvenli gelmedi açıkçası. Dış parazit için petshoplarda toz ya da sprey şeklinde var. Hatta ben ziraat ürünleri satan bir yerden aldım toz şeklinde hem kesimde hem köpeğime kullanıyorum. 6-7 yıldır hep kendim hallediyorum. Vet strese sokuyor çocukları.

cdoganay
cdoganay

1913

Bayer'in Advantage Multi damlası var, hem iç hem dış parazit için. Veterinerden alabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 269 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR