Kedim Kustu

Frdvsty
Frdvsty

818 Puan

Arkadaşlar merhabalar. Bulunduğum şehre yeni taşındım bir veterinerimiz henüz yok. Diğer yaşadığımız şehre oranla çok sıcak bir şehirdeyiz. Kedim 2 gün arayla kustu. Sıcakların etkisi olabilir mi? Devamı gelir mi bilmiyorum. Bu şehirde takipli bir veterinerim yok. Çok korkuyorum. Yarında kusarsa artık en yakın veterinere götüreceğim. Kusmuğunda tüy yumağı vardı ondan mı kusmuştur. Ama düzenli malt veriyorum daha ne yapmam lazım. Kustuktan sonra mamasını suyunu içti yine.


6 CEVAP

Frdvsty
Frdvsty

818

Fotoğraf için çok özür dilerim.

mrssekola
mrssekola

2887

İştahı yerinde olan ve hareketli kedide ciddi sorun olmaz merak etme. Şuana kadar belki 15 ayrı kedi baktım zaman zaman kusabiliyorlar. Evdeki bir şeyi kemirmiş olabilir. İshali var mı ona dikkat et. Bunun dışında korkacak bir durum yok. Yine de vete gidebilirsin tabi çünkü bizler burada pet anne babaları olarak tecrübe paylaşıyoruz. Hiçbirimiz vet değiliz. Geçmiş olsun :)

aslihan_e
aslihan_e

131067

Biz Adana'da yaşıyoruz bu sıcaklarda hiç kusmadılar. Kustukları zaman tüy yumağı çıkabiliyor, bu tüy yumağı nedenli kustuğu anlamına gelmez.

Gamsem
Gamsem

10895

Tüyden dolayı kusuyor baya tüt kusmuş benim başıma çok geliyor maltı yetersiz geliyor şuan malt miktarını arttırın ve buara hergün verin baktınız gene yetersiz veda markasının malt tableti var veterinerlerde ondan alın😊geçmiş olsun

Benim kedim de malt miktarını azaldığında böyle şeyler yapabiliyor. İshal değilse neşesi de yerindeyse sıkıntı yoktur. Malt miktarını artırın. Bir de kusunca önüne yaş mama vs. koymayın ki midesi dinlenmiş olsun.
Geçmiş olsun :)

poverpuff
poverpuff

700

tüy sebebiyledir muhtemelen. kusması iyi. siz sakin olun ve onu rahatlatın. suyunu sık degiştirin. uygun bi zamanda veterinerinize danışın. saglıkla kalın 🐈

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 260 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR