Acıl Yardım Zaten Agır Hastayım Evı Karınca Sardı

Ser77
Ser77

2185 Puan

ACIL YARDIM LAZIM Pervaz altundan karincalar cikti bugun tasikardim VE
astim krizlerim var DOKTOR HATASI BU HALDE .3 kez bantladim PERVAZLARI ACIDAN deliricem.Kedim evde iken ne yapabilirim.HERSEY TEHLIKELI YAZIYOR. KOKU BENII DE BITIRIR..yuruyemiyorum zaten.AKLIMA SADECE KARINCA YEMINI GECE KOYUP KEDIMLE EN ARKA ODADA UYUMAK SABAH DA O YEMLERI ATMAK GELDI.AMA KOKUDAN KORKUYORUM.KEDILERE TEHLIKELI YAZIYOR.

8 CEVAP

Ser77
Ser77

2185

HEPINIZ SAGOLUN . ASTIM DEGILKEN ASIRI DOZ ASTIM INHALERI VERILDI.COK COK AGIR BRONKOSPASM VE TASIKARDI YAPT.BURADAN TUM ASTIM HASTALARINI DA UYARAYIM O INHALERLARA COK DIKKAT EDIN .ASTIMSINIZ DESELER BILE BIRKAC KEZ BAKTIRIN .INANMAYIN.
AZ LIMON KOLONYASI DOKTUK BEN KACTIM TABI ORADAN .TUM SOLUNUM HASTALARINA TAVSIYEM KEDICILERE EN ETKILI AZ AZ KOLONYA SIZ DE BASKA ODAYA KACIN CAM KLIMA ACIN .ORAYI DA HAVALANDIRMA YAPIP KAPATIN.

Cemrecookie
Cemrecookie

2742

Sirkeyle evi silin

Gelyahron
Gelyahron

118178

Karbonat ile tarçın karışımı hazırlayıp ince çizgi halinde bariyer olusturabilirsiniz. Bu yayilmalarini engelleyecektir.

Nane yağı rahatsız etmez ise deneyin işe yarıyor diyorlar denemedim ama karınca tebeşirleri var çok etkili. Şerit halinde tebeşirleyince gelmiyorlar. 2 3 güne bir yeni şerit çekersiniz. Kokusu falan da yok bildiğiniz tebeşir gibi ama tozutmuyor.

Nane yağı çay ağacı yağı engelliyor ama başka yerden çıkmayı başarıyolar. Ben de delirmek üzereyim öldürmek istemiyorum ama en sonunda onu yapcam galiba çok üzülerek. Bayer in k-othrine diye bi ilacı var . Doğru uygulama yapmak lazımmış. Evcil hayvanlar için güvenliymiş henüz detaylı araştırmadım

Alexkitty
Alexkitty

1136

Çıktıkları yerlere ağzınıza maske takarak kokusuz bebek pudrası dökün. Sizin içinde kolay öneri buzluğu açın ve büyükçe bir banyo havlusunu başınıza kapatıp oradan soğuk havayı teneffüs edin bir kaç dakika ara ara yapın kızımda alerjik astım çok yaşadığımız için tavsiye veriyorum çok rahatlatıyordu umarım size de iyi gelir. Geçmiş olsun

Ser77
Ser77

2185

Alexkitty AHHHHH benimki astim değil yanlış teşhis ve aşırı doz inhalerlarla ve betablokerlerle COK AGIR kalpte tasikardi ve bronkospazm yaptılar demiri de 72 den 672 YAPTI ACIBADEMDEKI BIR DR!!!!DOKTORMUS BUNLAR !!!!! ve tüm ilaçlar kesildi.tansiyonum 20 nefes 45 oksijen nabız 180lere çıktı.14 aydır yürüyemiyorum.BUNLAR ISTANBULUN EN IYI OZEL HAST.DOKTORLAR!!!!!!DIGER GITTIKLERIMIZ KI ISTANBULDA PROF HASTANE KALMADI INANILMAZ DIYORLAR BUNLAR DOKTOR OLAMAZ DIYORLAR CEKTIGIM ACILARIN BU DUNYADA KARSILIGI YOK.1 YIL HER GECE VE GUNDUZ 15 SAAT COK AGIR ASTIM KRIZLERI OKSIJEN 45-70-80 ILAC YOK
TANSIYONLAR NABIZLAR UCUYOR.HESABINI ALLAHA VERECEKLER.UTANMADAN RESMI EVRAKTA SAHTECILIK DE YAPMISLAR.COK DIKKAT EDIN DERIM.

aslihan_e
aslihan_e

132047

Beni de kolon kanseri diye 1 ay hastanede yatırmışlardı, bu sürede acil ameliyata alınmam gerekiyormuş ki ben ameliyat edin diye yalvardım, onun yerine narkozla bayıltıyorlardı ağrımı azaltmak için. Ameliyat tehlikeli, genç yaşında harcanırsın, dalağına kadar almamız gerekir, yapay mesaneyle yaşarsın, bağırsaklarını da keseriz diyorlardı. Onlar yüzünden içerde kangren oluşmuş ve çürümeler meydana gelmiş, genç yaşımda çocuğumun olması çok zor artık onlar yüzünden. Başka hastanede ameliyat olup kurtuldum ama bazı şeyler için çok geçti. 2 yıl geçti hâlâ arada hareket ederken ya da durup dururken ağrı yaşarım. Bana 30'dan fazla doktor baktı ve biri bile anlayamadı ne olduğunu. Sadece karnının ortasında dev bir tümör var ne olduğunu bilmiyoruz dediler, onu ben de görüyorum ultrasondan zaten, ben de söylerim o kadarını. Artık oturduk ağlıyorduk annemle öleceğim diye. Annem cenazemi bile hayal etmiş. Sadece bir doktor anladı sonunda ne olduğunu. Bunun için tüm doktorlar suçlanmaz tabi ki ama ben çoğu doktora güvenimi kaybettim. Sanırım tıpta çok fazla gelişemiyoruz, artık özel okullardan torpille mezun olanlar yüzünden mi neyden bilmiyorum. Bunları şikayet de edemiyorsun çünkü mahkeme hastaneyi haklı buluyor. Olur böyle yanlışlıklar diyorlar. Size de çok geçmiş olsun. İnşallah şifa bulursunuz benim gibi rahata kavuşursunuz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 391 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.799 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR