Büyük Kedimin Alt Dudağı Şişti, Küçük Kedinimin İshali Kesilmedi

umut61
umut61

2877 Puan

Arkadaşlar merhaba kedim Badem'in anlamadığımız şekilde alt dudağında şişlik oluştu. Ekte fotoğrafını koydum, kar yağışı yüzünden veterinere de götüremedim 2 gündür, yarına kadar beklemek zorundayız. Ciddi bir şey olabilir mi?


Küçük kedim Fındık içinde başka bir veteriner arayışına girmem gerekecek. İshali kesilmiyor, ne kadar ilaç farklı mama kullandıysak da yine tekrarlıyor. Gündüz evde tek bırakıyoruz. Akşam eve geldiğimizde halıların üzerinde her tarafta küçük küçük kakasını bırakmış görüyoruz. Temizlemekten yorulduk. Pendik alt kaynarca dayız. Asya veteriner kliniğini kullanıyorduk.


7 CEVAP

hil
hil

54

batticon'la ya da türevi bir antiseptikle temizleyin, ne olursa olsun lezyon olan yerlere yapacağınız ilk şey bu olsun hatta. zararı hiç olmaz, faydası genelde olur.

PetlebiAlisveris
PetlebiAlisveris

106539

tavsiye veteriner size biraz uzak ancak biz uzun zamandır burasını ziyaret ediyoruz kedimiz 2 kere ameliyat oldu burada, herhangi bir sıkıntı yaşamadık bu veterinerle kedimiz de şu an gayet sağlıklı. dudak şişmesi için ise bir yorum yapamayacağım geçmiş olsun şimdiden umarım önemli bir şeyi yoktur.

umut61
umut61

2877

Büyük kediyi veterinere götürmedim. Evdeki güvenlik kamerasından şişmeye başladığı günü izledim. Küçük kediyle oynarken tırnak yarası almış. veteriner daha önce bir krem vermişti bu günü durumlar için onu kullanıyoruz. Şişlik indi.


Küçük kediyi bahsettiğiniz veterinere götürmem oldukça zor, haftanın 6 günü çalışıyoruz. Mamasını değiştirdim. Daha az vermeye başladım.

damladamal
damladamal

1942

badem için bir tahminim var badem dışarı çıktıysa arı sokmuş olabilir benim kedim de de aynı şey var veteriner arı soktu diye tahmin etti şimdi de geçti ama veterinere gitmen lazım daha da kötü olmadan (fındık için bir bilgim yok kusura bakma)

outlaw
outlaw

2813

Geçmiş olsun son durum nedir acaba? nasıl oldu kedileriniz?

sezind
sezind

13990

Merhaba kedinizin dudak şişliği için hangi kremi kullandınız

Cnspmk
Cnspmk

4

Hangi kremi kullandınız acaba benim kedimde aynı durumda lütfen acil cvp verirmisiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 13131 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR