Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
fabyanenst sordu.
mlatte cevap verdi.
Arkadaşlar ne tavsiye edersiniz kedimin bağısıklığı cok dusuk malt vitamin vs ne oluyorsa kilosu iştahı yerinde ama cok cabuk hasta oluyor
Malt olarak değil de şurup olarak verebilirseniz Petimmunex kullanabilirsiniz, benim kedimin bağışıklığını üç haftada ciddi oranda toparlamıştı, çoğu kedide de aynı etkiyi gösteriyormuş.
Vedavet PHYTOMINS for IMMUNSYSTEM. Fiyatı ne kadar oldu bilmiyorum ama geçen sene sahiplendiğim kedimi kısa sürede toparladı. İlk zamanlar her gün veriyordum. 2 ay sonra 2 günde 1, daha sonra da gün aralığını artırarak bitirdik. Açıkçası her kış öncesi vermeyi düşünüyorum :)
Kullanmaya başlamamızın sebebi mantar tedavisini desteklemekte ama kedim yeni üst solunum yolu enfeksiyonu atlattığı için de burun akıntıları oluyordu arada. Dediğim destek ürünle, 1 ay sonra değerlerine baktırdığımızda çok iyi çıkmış kızgınlığa yeni girmiş kedimi kısırlaştırmıştık.
Kesinlikle vetomune. Mantar tedavisinde başta olmak üzere çok etkili.
En etkili ve yıllık kesin çözüm veteriner hekiminizle de görüşüp.
Zylexis uygulaması👍🏻
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.