Buradan Sahiplendirdiğim Kedimin Bir Hafta Aç Bırakılarak Ölüme Terkedildiği Haberini Aldım

Didar42
Didar42

734 Puan

Buradan sahiplendirdiğim kedimin bir hafta aç bırakılarak ölüme terk edildiği haberini aldım nereye başvurayım ne yapayım yardım edin lütfen!


6 CEVAP

Keyfimbilir
Keyfimbilir

103888

Bunun bilgisini nerden aldınız aç bırakıp ölüme terkettiklerini? Gerçekten öyleyse kanıtınız varsa instagram twitterdan hayvanlarla ilgili sayfalardan yardım isteyin. Hayır nasıl insanlar bunlar ki aç bırakmışlar bir hafta boyunca neyin nesi böyle. Niye sahipleniyorsunuz o zaman? Kafayı yicez bu ülkede bu canavarlarla yaşıyor olmaktan.

Snzlc
Snzlc

17491

güncel

Hayvanı geri alabildiniz mi ? Kanıtınız var mı ? Gidip şikayetçi bile olabilirsiniz eğer kanitiniz ve sahiplendirirken yaptığınız sözleşme, mesaj vs. elinizde mevcut ise.

Didar42
Didar42

734

Kanıtım mesajlar var sahiplendirdiğim kişiyi defalarca arayıp yazdıktan sonra ben üzülmeyim diye söylememişler cenazeleri varmış güya mama vermeyi arkadaşlar unutmuş dedi sinir krizi geçirdim nereye başvurayım böyle varlıklar olduklarını bilsem verir miydim düzgün kültürlü insanlar gibiydi görünüşte. Allah kahretsin böyle canileri.

senaau
senaau

17289

Kediyi geri aldınız mı önemli olan o. Maalesef gerisi için yapabileceğiniz birşey yok hayvanları öldürenlere, tecavüz edenlere bile gerekli cezalar verilmiyorken bu konuda şikayet etseniz bile bir yaptirimi olmucak maalesef. Sadece eğer kediyi geri alamadiysaniz geri almak için bazı derneklere ulaşabilirsiniz

Cennet29
Cennet29

123894

NE yaptınız ?????

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 536 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80663 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR