Çok Önemli Lütfen Bakar Mısınız?

Cinar5
Cinar5

270 Puan

Arkadaşlar ilk defa kedi bakıyorum dolayısıyla pek bilgi sahibi değilim kedilerin maması dışında vitamin takviyeleri çeşitli yağları maltları vs. var bunları nasıl kullanmalıyım neler kullanmalıyım?

6 CEVAP

amillaaa
amillaaa

12046

Kediniz hakkında biraz bilgi verirseniz tavsiye vermek daha kolay olacaktır. Kediniz kaç yaşında, özel bir sağlık durumu var mı, neyle besleniyor?

Cinar5
Cinar5

270

Çok teşekkür ederim

Cinar5
Cinar5

270

Kedim 5-6 aylık civarı sarman bir sağlık problemimiz yok

miraytas
miraytas

15709

Taurin ve biotin içeren malt kullanabilirsiniz sağlığı için. Ben yaş mama verdiğimde içine 3 damla kadar aminosal ve bir iki kere de balık yağı sıkıyorum. 3 günde bir 2 cm kadar taurinli malt veriyorum.

Deniz1741
Deniz1741

10927

Tüyü kusarak değil de dışkıyla atsın diye malt kullanmalısınız. Malt olarak zoovital markasını kullanıyorum ve gayet memnunum. Arada vitamin destekleri verebilirsiniz tabi ama bence veterinere sormadan çok vitamin kullanmak doğru değil. Ben arada bir gimcat markasının multivitaminini veriyorum ve yine bağışıklığını güçlü tutmak için arada bir vetriline markasının lizin pastenı kullanıyorum. Elinizde crystalin veya dr. Animal markasının spreyleri bulunmalı (Bence her kedi sahibinin elinde olmalı) bu ürünlerle kedinizin göz ağız diş temizliğini yapabilirsiniz. Zararsızdır. Ben yağ vs kullanmıyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim 🌸

Cinar5
Cinar5

270

Çok teşekkür ederim geri dönüşleriniz için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 206 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR