Anne Kedi Hakkında

blue_hoddle
blue_hoddle

5221 Puan

yeni doğum yapmış anne kedinin birkaç gün hafif hafif kanamasının devam etmesi normamlmi? birde anne kedi doğumdan birkaç gün sonra durup duurken miyavlaması normalmi?

4 CEVAP

aysenur2516
aysenur2516

742

kanamanın devam etmesi normal insanlarda ki lohusalık gibi oda doğum yaptı sonuçta ve bir lohusa. ancak kanamanın şiddedi ve süresini takip edersiniz . hafif kanmalar leklenmeler bir süre devam eder endişenecek bir şey yok. miyavlama sebebi de yavruları. benim kedim doğuralı 2.5 ay oldu hala miyavlıyor onları uyarıyor onlarla konusuşuyor yanına çagıyor bir sorun oldugu için degil yani . kısaca hepssi annelikten. :)

aycylmz
aycylmz

14295

Bizim sokakta baktığımız anne kedide doğumdan iki gün sonra temizledi yavruları. veterinere sorduğumuzda kendiniz temizlemeyin bekleyin o kendi temizler, doğum stresinden olabilir demişti, dediği gibi de oldu. Bir sabah baktığımızda tertemizdi yavrular.

blue_hoddle
blue_hoddle

5221

gncll

blue_hoddle
blue_hoddle

5221

@aysenur2516
tüm yorumlarınızı okudum ve gerçekten teşekkür ederim içim rahatladı kanaması çok hafif arada 1-2 damla geliyor normal ztn dediğiniz gibi bencede, son bir şey soracağım anne kedi yavruları temizlemiyor yani emziriyor falan ama dışkılarını yaptırmıyor veya yavrular yapınca onları temizlemiyor nasıl aşabiliriz bu sorunu?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 179 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR