Kedi Dondurması

ebusvenus
ebusvenus

4752 Puan

Merhaba, sıcak havalarda ferahlaması için görselde paylaştığım me-o’nun ödül mamalarını buzlukta dondurup verdim bugün bayıla bayıla yedi ama hepsini bir anda vermedim belki çok soğuk gelir rahatsızlanır diye. Sizce iyi bir fikir mi? Hasta olur mu acaba?


11 CEVAP

ebusvenus
ebusvenus

4752

Her kedide aynı sorun olmuyor sanırım ben normalde de açtığım mamaları dolaba koyar öyle veririm, hiç bi bağırsak sorunu olmadı çok şükür. Hekimimize de sordum kediden kediye değişir dedi o da kendi kedisine veriyormuş mesela

gece18
gece18

13005

Bende sadece bir tane miamor ödül mamasını dondurmuştum. Çok severek yedi. Üstelik açtığım yaş mamalarıda buzdolabına koyarım direkt çıkarırım yer. Herhangi bir sorun yaşamadık henüz. Çünkü mamayı ılık su ile ıslayarak veriyorum.

miraytas
miraytas

15709

Bizim veterinerimiz önermiyor pek. En fazla suyuna bir küp buz atıyoruz biz. Arada tüylerini nemli bezle silmek de serinlemesine yardımcı oluyor.

amillaaa
amillaaa

12046

İyi fikirmiş :D Benim kedim ben dondurma yerken gelip yalıyor bazen, ben de o yüzden laktozsuz yoğurda kedimin çok sevdiği kedi nanesini karıştırıp dondurma yapmayı düşünmüştüm fakat sonradan yoğurt sevmediğini öğrendim :’) Ama bunları seviyor, ben de deneyeceğim bunu soğuk vermeyi. Ben kedime küçüklüğünden beri suyunu çorbasını falan soğuk olarak veriyorum, hiç dert etmiyor. Son zamanlarda oynaması için ona buz da vermeye başladım, o da bir sıkıntı oluşturmadı. Fakat kediniz böyle şeylere alışkın değilse sıkıntı yaşayabilir belki, denemeden bilemeyiz.

miraytas
miraytas

15709

Ben midelerini üşütürlerse diye korkuyorum

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870

Ben de dondurup veriyorum bir sorun olmadı, bir tanesinin hepsini veriyorum bu arada

meov
meov

10494

buzdolabından çıkarıp az ısınsın da öyle veririm dediğim mama vardı. soğuk değildi kesinlikle. 2-3 gün kustu. bir daha tövbe dedim. saatlerce bekletip öyle veriyorum. yani ben cesaret edemem dondurmaya falan.

Böyle şeylere hiç gerek yok

simbakedi
simbakedi

136205

ben me-o vermiyorum ama petshopta vs arada wanpy alıp veriyorum. sizin yaptığınız gibi vermedim ama buzdolabından veriyordum direkt. bu tarz ödül mamaları çok sağlıklı olmadığı için sürekli yapmıyorum. buzdolabında 5 dk beklettiğim suyu yaş mamasıyla karıştırıp veriyorum genellikle. hepsini vermemeniz iyi olmuş

panopticon
panopticon

821

Kedi dondurması mı :)

ebusvenus
ebusvenus

4752

Miamor da verdim ama niyeyse bi kaç kere yedikten sonra öğürdü tarihinde vs. de sorun yoktu ama anlamadım sonra daha vermedim :) bu me-o lara bayılıyo çok sık olmamakla birlikte veriyorum şimdi soğuk vericem artık ferahlasın biraz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 598 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR