Sokakta Yavru Kedi Buldum !!!! Acil Yardım

pebina
pebina

2320 Puan

Sokakta çöp kenarında yavru kedi buldum. Yakınımda en yakın olabilecek sokak kedisi bir süt anne buldum 5 yavrusu vardı bunu da kabul eder diye düşündüm. Götürdüm iki gün götürdüğüm minik onlardan ayrı yuvada duruyordu sonra 3. gün bebeklerle oynarken gördüm 4. gün ise çevrede onları gören biri senin miniği de emziriyor temizliyor dedi havalara uçtum. 5. gün kedinin 4 yavrusu ortalıkta yoktu. 1adet kendi yavrusu ve benim minik vardı bir de anne. Bugün sabah kendi yavrusu da ortalıkta yoktu. Sadece benim minik beyaz vardı bir de anne. Sizce yavrularını taşıyor mu yoksa yavruları birileri mi aldı kimse bir şey bilmiyor. Beyaz minik yavruyu bırakmalı mıyım orada yoksa almalı mıyım?

2 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Bunun cevabını bilemeyiz.Anneler yavrularını bazen bir kaç defa taşırlar .Birileri de almış olabilir, umarım daha süre muhtaç yavruyu anneden ayırmayi kimse o canlara hak görmesin.

pebina
pebina

2320

benim bıraktığı güzellik duruyor tahmini 4 haftalık olmuşlardı. Zıpır zıpır koşuyorlardı ama çok insan vardı çevrede köpek falanda ama zarar veren köpeklerden değil bölgede beraber yaşıyorlar. Lakin kuşadasındayız domuz fazla oluyor buralrda o nedenle tek kalan beyaz yavruyu da taşır mı ki taşıyorsa bugün her yere bakacağım. Olmadı beyazı eve alacağım benim kedim var ondan dolayı çekincem var ve çalışıyorum evde gün boyu tek olacaklar :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 177 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR