Kilo Aldıran Kısır Maması Var Mı?

Heratiko
Heratiko

2426 Puan

Yeni kısırlaştı kendisi fakat bir yaşında olmasına rağmen kilosu 3250 kızımın. Haliyle biraz kilo aldırmak istiyorum şu an royal canin savour exigent kullanıyoruz elimde de biraz mama var bunu yedireceğim bir sorun yaşamazsak. Sonra kısır mamaya geçerken ne alabilirim kilo da aldıran mama önerileri var mı? Yoksa rc devam etsek bir süre sorun olur mu?

9 CEVAP

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Kilosu iyi değil mi? Benim kızım da 1 yaşında yaklaşık o kilolardaydı. Tabi kedinizin fiziksel durumu da önemli kilosunun normal olup olmamasından. Bu konuda sizi veterineriniz yönlendirecektir. Ama kilosu normalse aldırmanızı hiç önermem. Kısırlaşınca zaten alıyorlar. Sonra bir de verdirmeye uğraşmayın.

amillaaa
amillaaa

12046

Neden kilo aldırmak istiyorsunuz? Benim kedim de bir ay önce kısırlaştırıldığında tartmıştık 3450 idi, o zamandan beri kilo aldığını da düşünmüyorum. Kilo almasına gerek olduğunu da düşünmüyorum, kilosunu korumaya çalışıyorum. Eğer dönüşümlü mama kullanıyorsanız döngünüze bir tane kısır olmayan yetişkin kedi maması ekleyebilirsiniz, kilo almasına yardımcı olabilir. Veya istediğiniz kiloya ulaşana kadar sadece kısır olmayan yetişkin kedi maması da kullanabilirsiniz, sonuç olarak kısır kedi mamaları yağı kısıtlanmış mamalar oluyor yalnızca, yağ azalınca da kalorisi azalıyor. Yağı kısıtlanmamış yetişkin kedi mamaları kilo alımına destek olacaktır.

Heratiko
Heratiko

2426

Benim kedim sahiplendiğimizden beri hastalıklarla savaştı daha yeni gençlik hastalığını atlattı. Bugüne kadar iştahı hep kötüydü hala çok iştahlı değil. Bağışıklığı da o dönemde çok düşüktü ve şu anki seviyeleri korumamız gerektiğini söyledi hekimimiz. Bunun için hala bağışıklık güçlendirici takviye kullanıyoruz uzun bir süre de kullanmaya devam etmemiz gerekiyor. Tabii iştahının da iyi olması gerekiyor ki yine bağışıklığı düşmesin. Kilo aldırma isteğim de bu sebeplerden boyu da uzun boyuna göre az kilosu

Trgt41
Trgt41

890

Felicia Ksıırlaştırılmış somonlu mama

Poncimin
Poncimin

116364

Bozita Active Kuzu Etli Kısırlaştırılmış kedi mamasına bakabilirsiniz. Hareketli kısır kediler için çıkarılmış bir mama bu yüzden yağ oranı ve kalori değeri Bozita'nın diğer kısır mamalarına göre daha yüksek. Bu değerler yüksek olduğundan kilo aldırır. Kısırlaştırılmış kedi maması olduğu için kalsiyum, fosfor, magnezyum gibi değerleri de kısır kediler için uygun ayarlanmış. Kediniz hareketli olmasa bile illa da kilo aldırmak istiyorsanız bu mamasını deneyebilirsiniz. Ayrıca Bozita'nın diğer mamalarından farklı olarak bu maması glukozamin ve kondroitin sülfat da içeriyor, bunlar eklem sağlığı için faydalı. Mamanın içeriği gayet güzel, bütçenize uyuyorsa deneyebilirsiniz.

Heratiko
Heratiko

2426

İçeriğine bakacağım mutlaka Bozitanın aşırı hareketli bir kedi, teşekkür ederim.
Felicia içeriğine de bakacağım. Çok sağ olun

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Birkaç ay önce bozita markasını denemek için 2kg olan paketlerinden almıştım.Yanlışlıkla indoor kısır yerine active kısır almışım mamamız bittiği için iade etmeyip kullandım ve sadece 2kg kullanmama rağmen belirgin derecede kilo aldı.Severek de yedi ama kullanmaya devam etmeyeceğim ilerde kilo sorunu yaşatır diye.

Heratiko
Heratiko

2426

Gncl

Heratiko
Heratiko

2426

Benim kızım aşırı hareketli, sağlığı yerindeyse asla durmaz durduramayız 😂 şimdi elimdeki rc savour exigent bitsin bozita active geçip deneyeyim. Seçici de bir kedi umarım yer 🤦🏻‍♀️

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 296 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR