Yetişkin Mama Önerisi Kısırlaştirma İslemi

Mia2021
Mia2021

13641 Puan

Arkadaşlar Mia Artık 1 yaşında veteriner hekimimiz Yetişkin Mama Olarak Brit care önerdi 1 kaç ay sonra kısırlaştırma işlemi uygulayalim dedi biraz daha kilo alsın dedi? Başka bir Veteriner hekim ile görüştük Brit care mamanın içeriğini okudu güzel kullanın dedi 1200 TL olarak kısırlaştirma işlemi dedi dişi kedi olmasına rağmen bana az geldi bilmiyorum güvenmeli miyim kilosu da uygun kisirlastirmaya dedi ? Sizce ne yapmalıyım? Brit care mama nasil bir mama ? Bide sizce hangi veteriner hekimi dinlemeliyim ?

4 CEVAP

amillaaa
amillaaa

12046

Benim kedim 3 kilo 450 gram iken kısırlaştırıldı, aralarında o kadar da fark yokmuş. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kısırlaştırmadan önce hemogram ve biyokimya isteyeceklerdir, benim kedimin ilk hemogramında bağışıklığı çok düşük çıkmıştı o yüzden üç hafta bağışıklık güçlendirici kullandım sonra tekrar hemogram bakıp ameliyata aldılar. Aşı için o kadar acele etmeye gerek var mı bilmiyorum, benim kedim hayatı boyunca tek bir kez aşı oldu o da 6 aylıkken olduğu tek doz karma aşıydı. (Şu an 20 aylık falan)

amillaaa
amillaaa

12046

Kedi kaç kilo? Brit Care bence de iyi bir mama, kalite olarak ona en yakın olan N&D'den çok daha uygun fiyatlı. Ben dişi kedimi bir ay önce kısırlaştırdım, estetik dikiş ve gaz anestezi kullanılmasına rağmen ya 900 ya 1000 lira ödemiştim, tam hatırlayamadım. Dolayısıyla 1200 lira da ortalama hatta belki ortalamanın bir tık üstü bir fiyat. O veterinerin ameliyatta hangi anesteziyi kullandığını eksiği nereden açtığını kesiğin büyük olup olmadığını vs. biliyor musunuz?

Mia2021
Mia2021

13641

3 kilo 100 gram Mia ama boyu uzun bir kedi birde veteriner hekimimiz bir kaç aşkından bahsetti karma aşısıni biz henüz olamadık yoktu gelmiş onu yapalım 21 gün ara ile tekrar yapılması gerekiyormus sonra bı kaç test yapalım ondan sonra kısırlaştiralim.dedi karma aşısı zamanında malesef bizim kediye sahte karma aşısi yapacaklarken son anda sizler sayesinde farketmistik şimdi gelmiş onu olsun 1 ay sonra kisirlastiralim.dedi olur mu acaba? Öyle yapsak

Mia2021
Mia2021

13641

Malesef Van'da yaşıyoruz eşimin görevi sebebiyle düzgün veteriner bulamadık malesef çok araştırdım yorumlarda en iyi veterinere bile şikayet var korkuyorum briazda ama 2 veteriner bulduk bakalım inşallah yaptıricam karma aşısı dan sonra

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 189 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR