Sarmanlarrrr

ahsennn0
ahsennn0

3127 Puan

Sarman kediler hakkında bilgi verir misiniz? Kendilerine özgü hareketleri falan var mı

16 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136202

sarmanlar soyledir, scottishler soyledir gibi bir ayrim olmuyor, hepsinin karakteri birbirinden farkli. sokak kedilerini besleyen biri olarak soyleyebilirim ki yukarda da denilenler gibi sarmanlar genelde daha buyuk oluyorlar. benim arastirmam sokaktaki sarman kediler ve kendi sarmanimdan olusuyor tabi :D gercekten iyi beslendiklerinde kucuk bir yavru kopek kadar oluyorlar neredeyse, ornegin benim kedim handkshfhf kas bakimindan, boyunun uzunlugu bakimindan gercekten buyukler. ayrica bizim sokaktaki sarmanlar biraz daha acik gozlu oluyorlar. yemek verecek insani, onlari eve alacak insanlari vs iyi taniyip hemen yanlarina gidiyorlar. sokaktan arkadasima sahiplendirdigim kedi de sarmandi ve boyleydi.


dedigim gibi her sey kedinin karakterinde bitiyor. biz 100 sayfa anlatiriz ama sizin sarmaniniz 101. sayfadan cikar, belli olmuyor :D benim gozlemledigim kadariyla sarmanlar ozetle iri ve cin goz oluyorlar.

Superisi814
Superisi814

125092

Kediler candır, cana can katan dir.
Cinsi nedeniyle tüm sarmalar şöyle böyle demek yetersiz olur çünkü her kedinin karakteri, geçmişi ve sahibinin halı hareketi etkendir .
5 yaşında Sarman bir kedim var . Ortalıkta ormanın aslanı edasıyla gezer, hakimiyetine düşkün. Sokak kedileri de bunu kabulde .Mahalleye yabancı kediler geldiğinde ormanın aslanı krallığı üzre, kovalıyor, hiç acımaz.
Canı ister sevdirir, canı istemezse Allah yarattı demez, patiler.
Baktığım tüm kediler arasında en çok o özgürlüğüne düşkündür.Meraklidir.Bu evin kralı benim modundadir.Sevgisini ustalıkla gösterir.Cok iyi bir avcı, pek de bir keyfine düşkün.Valla nasıl olursa olsun, evlat bizim evlat..

Her kedinin kendine öz hareketleri vardır ama sarmanlar nedense gözüme hep değişik ağır abi gelmiştir :)
3/4 tane sarman kedi tanıma fırsatım oldu. Benim gözlemlediğim kadarıyla genel tavırları itibariyle ağır abi abi oluyorlar. Günün büyük çoğunluğunu uyuyarak geçiriyorlar. Ve dikkat çeken özelliklerinden biri de iri ve uzun bacaklı olmaları. Şu zamana kadar hiç çıtı pıtı bir sarman görmedim. Onun haricinde kilo almaya da müsaitler genellikle.
Dediğim gibi benim gözlemlediğim özellikler bunlar. Tamamen Farklı olabilir, aynı olabilir.
Her çocuk neticesinde birer bebek :)

Mirabonibon
Mirabonibon

113987

Sarman kedileri sevdiğimde diğer kedilere kıyasla ona ilgi gösterdikten sonra kendilerini yere atıp oyun oynama moduna falan geçiyorlar diğerleri de böyle yapıyor ama en çok sarmanlarda karşılaştım %90 ı erkek oluyor çok nadiren dişi sarman gördüm ve sarmanlar çok oyuncu oluyormuş diye duymuştum ve bence kesinlikle öyleler

gokhansultan
gokhansultan

13926

Sanırım gerçekten çok iriler. Hiç yetişkin bir sarmanla tanışmadım ama geçen gün sarman sahibi birisi kedisinin 7.5 kg olduğunu ama kilosunun boyuna göre normal olduğunu söyledi :) Tek sıkıntı gece arada çıkıp göğsüne yatıyormuş :D

Cennet29
Cennet29

123873

Hiç bilemezsiniz. Her kedi kendine hastır.

Sarmanlar çok dayanıklı olurlar güçlü olurlar. Bilmiyorum neden belki genlerdendir. Nadir dişi sarmanlardan biri bende :D

gece18
gece18

12995

1 yaşında sarman erkek kedim var. Çok asil ve cool karakteri var. Veterinere giderken bile coolluğundan ödüm vermez asla. 3,5 aylık bebekken bize geldiğinde çok kalıplıydı hiç göstermiyordu. Veterinerimizde küçük olduğuna inanmıyordu pek. Canı istediğinde sevdirir, istemediğinde zinhar ama zinhar acımaz yırtar.
Sevdirmek istediğinde yere atar kendini açar karnını boynunu.
Çok iştahlı aynı zamanda, merakı başına bir gün dert olmasa bari. Çok meraklı karakteride var ayrıca.
Kendi kendine oynamayıda çok sever.

ahsennn0
ahsennn0

3127

Valla öyleler

ahsennn0
ahsennn0

3127

Tabiki öyle oğlumu daha iyi tanıyayım diye sorduğum bir soruydy

selinay41
selinay41

16585

benimde 2 sarmanım vardı çok hareketliler apartmanda bakıyordum başa çıkamadık sokağa kaçtılar

Midnightoil
Midnightoil

1127

Bizimkisi de klasik sarman. Hiperaktif, yemeyi seven, devamlı oynamak azmak isteyen, sabah kalkmazsanız sağı solu deviren, sevgi dolu bir cins. Ve evet bizimkiside 1 küsur yaşında erkek ve gördüğüm çoğu diğer cinslere göre iri yarı.

miraytas
miraytas

15709

Diğer kedileri sollayacak bir irilikleri oluyor genelde bizim büyük oğlumuz 2 yaşında sarman 6 kilo ve büyük ırk köpeğin yavrusu kadar bir boyutu var ahhsha en küçüğümüz de sarman yine 3.5 aylık yaklaşık 1.5 kilo adı gibi ateş ve uyanık olduğu anların birisinde bile rahat durmuyor. Sadece ben uyuyorsam gelip yatıyor üstüme ses çıkarmadan sabah olmasını bekliyo😻😻 genel olarak çok sevimliler büyüdükçe tembellikleri artabiliyor bu da kontrolsüz kilo alımına sebep olabiliyor o yüzden dikkatli beslemek gerekiyor. Yatkınlar kilo almaya

Kedi_badem
Kedi_badem

208

Merhaba☺️ Benim kedimde Sarman türünden Sarman kediler. Benim bildiğim üzere Sarı tüylü ve Sarı gözlü olurlar benim kedimdede öyle fiziksel özellikler var Ayrıca çok oyun canlısıdırlar kuma, falan hemen alışırlar yanii herşeyi çabucak öğrenebilirler tabi sahipleri yardımıyla...😺

ahsennn0
ahsennn0

3127

3,3.5 aylık erkek sarman kedim var 1.7 kilo iyi mj kilosu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 681 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR