Beni Tanımamış Olabilir Mi?

Lactantius
Lactantius

2383 Puan

Günaydın arkadaşlar yine bir sorum var. Kediciğimle çok iyi anlaşıyoruz her şey normal. Sabah uyandık oynadık, sonra ben hazırlandım çıkmak için kendisi oyun odasında oynarken. Beni görünce çılgına döndü diken diken oldu ve deli gibi tısladı. Eğilip konuşmaya başladığımda sakinleşti ayağa kalktığımda yine. Giydiğim uzun siyah paltodan olabilir mi ? Daha evvel de ilk geldiğinde aynı şey olmuştu yeni tanışıyoruz diye düşündüm. Böyle bir şey var mıdır, uzun ve siyah bir paltodan mı korktu ya da beni mi tanımadı? Komik ama ben de korktum :(
Bu arada tısladığında kötü bir koku yayıldı etrafa.

10 CEVAP

Lactantius
Lactantius

2383

Sanırım benimki büyük ve siyah şeylerden korkuyor umarım geçer. Şu koku yayma konusunda bir fikri olan yok mudur acaba ?

gitmenize kızıyordur.

Paltonuzu hizlica giydiyseniz ani hareketlerle kediniz sizi izlerken korkmustur palto hareket edince.

Lactantius
Lactantius

2383

Her gün gidiyorum hep çok tatlı. Korktuğu çok açık, şimdi korktuklarında bir koku salgıladıklarını okudum. Ben onu aniden bu kadar korkuyitan şeyi bulmak istiyorum :(

Lactantius
Lactantius

2383

Korkutan şey*

Lactantius
Lactantius

2383

Evet evet olabilir hızlıca ona doğru yürüdüm. Daha dikkatli olayım

Korktuklarinda koku salgiladiklarini gormedim acikcasi ilk defa sizden duyuyorum acaba kedinize yedigi birsey dokundu o anda da boyle bir koku cikmis olabilir mi?:)

Lactantius
Lactantius

2383

İlk geldiğinde de bir defa ani bir hareketimle çok çok korkmuştu ve aynı kokuyu salgılamıştı, anlatamayacağım kadar ağır bir koku. Az evvel okudum acaba buralarda bilen birileri var mı?

Heiter
Heiter

115202

Bazı objelerden korktukları oluyor. Bizim oğlan da, portakal renginde bir terliğimiz var, ilk gördüğünde tüyleri diken diken oldu ve kaçtı. Bir iki giyinmeden sonra geçti ama. Dolayısıyla, paltoyla ilgili olabilir.

EmineDemir
EmineDemir

4621

benim kedimde küçükken ayı sorunu yaşadık. meğer gaz çıkarıyormuş. öyle ağır kokuyordu ki çiş yaptı sanıp erafı arıyorduk :-) zamanla büyüdükçe azaldı. şimdi çook arada aşırı korkunca oluyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 596 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR