Orijen Kuru Mama

Derenguler
Derenguler

744 Puan

Herkese yeniden merhaba
Ben şuan sanabelle kitten kuru mamasını kullanıyorum ve 2 gün önce sadanlar.com.tr üzerinden tester istedim ve 1 saat önce elime ulaştı. Orijen cat&kitten ile orijen fit&trim göndermişler. Kedime hemen denemesi için verdim ve cat&kittene bayıldı. Ben şimdi her malzemesini kendim karşılıyorum ve öğrenciyim. ***********.com a baktım fiyatlarına orijen cat&kitten in 5,4 kilosu 280 Tl miydi neydi bu bana uygun fakat kaç ay gittiğini merak ettim. Birde testerin yanında mama ölçü kabı göndermişler ve ben yavru kedime sanabelle mamadan 50 gr veriyorum sanabelle ölçü kabının hepsini doldururken orijende aynı 50 gr. Doldurdum ve mama ölçü kabının yarısı kadar etti yani bu baya bir giderin anlamı sizce o kadarcık mamayla gün boyu durabilirmi ve kaç ay gider?

10 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Ben Orijen Regional Red'in 4,54 kilosunu 190 TL ye aldım. İsterseniz linkini atabilirim, bana çok uygun gelmişti fiyatı.

Her mamanin olcu kabi ve alacagi miktar gramaj farklidir.

Derenguler
Derenguler

744

Biliyorum bugün denicem 50 gr verdim biraz önce bugün bütün gün yeticekmi bakalım

martha
martha

13132

50 gr yetmez bence

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Öncelikle kediniz kaç aylık? Ve evet, içeriğin besleyiciliğine göre verdiğiniz miktar değişiyor. İyiyse az, kötüyse çok. Bu mamanın da size net zaman veremesem de uzun zaman gideceğini düşünüyorum.

EmineDemir
EmineDemir

4621

ben pro hoice kullanıyorum 3 aylık kedime günlük 90 grkadar veriyorum.acana daha doyurucu ama 50 gram yeter mi bilemiyorum

eltarcin
eltarcin

116201

Orijen kullanıyoruz.Günlük 90-100 gram veriyoruz.(doğruyu söylemek gerekirse bazen 120 yi hatta 130 u buluyor.) Bu bizim için ideal.4-5 aylıkken 60-65 gr veriyorduk.Bana biraz pahalı gibi geldi.*********** biraz pahalı satıyor.Yılbaşı indirimlerini bekleyin derim :) Biz onu bekliyoruz ki zaten çoğu sitede başladı artık.Kediniz yetişkinse o mama size yaklaşık 2,5 ay yeter.Yavruysa da 3-3,5 ay yeteceğini düşünüyorum.Ayrıca petlebide indirim var."Orijen Tundra (5,4 kg)+ 1,8 kg ve hediyeleri de oluyor.Tundra isterseniz buradan alın derim.Bana baya uygun geldi :)

Derenguler
Derenguler

744

Baya gidermiş o zaman bugün tester geldiğinde biraz avucuma alıp verdim kedime bu saate kadar bişey yemedi demekki gerçekten doyurucu sabah 50 gr mama kabına cat&kitten koydum daha biraz önce yedi ve 15 gr. Falan yemiştir şuan sevdimi veya sevmedimi kararsızım karnı doyduğu içinmi yemedi yoksa sevmedi diyemi :/

Derenguler
Derenguler

744

@kedimvar lütfen linkini atarmısınız eğer severse oradan sipariş veririm

Derenguler
Derenguler

744

@selintuksal kedim 4 aylık

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 910 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR