Kısır Kedi Kızgınlığa Girer Mi?

pigileto
pigileto

1235 Puan

14 aylık kedim 2 ay önce kısırlaştırıldı. Kısırlaştırılmadan önce işeme problemi vardı. Dışarı çıkamadığı için bizi evin herhangi bir yerine işeyerek cezalandırıyordu. Kısırlaştıktan sonra bıçak gibi kesilen işemeler iki gündür yine başladı. Acaba psikolojik olarak kızgınlığa girmiş olabilir mi? Ya da hormonlarının hala vücuttan atılamamış olma ihtimali var mıdır?

4 CEVAP

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Tam kısırlaştırma yapılmamışsa girer. Ciftlesir fakat yavru yapmaz

pigileto
pigileto

1235

@Olcay34, tam kısırlaştırma yapılmamışsa derken?

Elifinkedileri
Elifinkedileri

12691

Bizde de ayni sorun var hatta geçenlerde sormustum sizin gibi ama yarim kisirlastirma vs degil durum bizdeki psikolojik olarak yapiyor geçici yuva oldugumuz yavru vardi onu sahiplendirdik şimdi o olmadigi için ariyor gitti gideli cisini yapmaya basladi banada ayni sekilde yorum yazılmıştı yarim kisirlastirma yaptirmissiniz diye veterinerle (kısırlaştıran veteriner degil) görüştük herseyin normal oldugunu soyledi ve yavruyu aradigi icin bizi cezalandirdigini o yuzden böyle cisini yaptığını soyledi yeni bir oyuncak veya bişeyler alin onunla oyalanip unutur dedi bizde daha çok onunla ilgilenmeye gunde bir saat guvenli bahcemiz var oraya cikarmaya basladk ve suan bir sorun yok ama kisirlasmasi yeni olmus sizinkinin daha hormonlar vucudunda mevcut biraz bekleyin isterseniz devam edip etmedigini

emreovec
emreovec

12921

Bazı veterinerler yumurtalıkları ve rahimi tamamen almıyor. Mesela 1 yumurtalığı içeride bırakıyor. Bu durumda kısırlaştırma ameliyatı da aslında başarısız oluyor denebilir. Bu sebeple hayvanlar kızgınlığa giriyor ama doğum yapamıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1672 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR