Köpeğim Tuvalet Eğitiminde Zorlanıyorum

ermania
ermania

241 Puan

Pedine fısfıs sıkıyorum ama kakasını hiç pedine yapmıyor. ona bi oda verdim. evde olmadıgım zamanlar orada kalıyor ama pedi hariç heryere yapıyor. cinsi pug ve 2. 5 aylık. 2 haftadır bende. heryere kakasını yapıyor ne yapsam bilemedım. gazete tekniği falan yazmıslar ama ben heryere gazete sermek istemiyorum. daha kolay bi yolu yokmu fısfıs falan işe yaramıyor. yemekten sonra dışarıya cıkarıyorum ama dışarıya yapmıyor geliyor eve yapıyor.

5 CEVAP

Zeynepker
Zeynepker

2312

ilk olarak köpeğinizin alanı fazla büyük.odayı küçültmek ile işe başlayabiliirsiniz.ikinci olarak köpeğinizin alanını ped ile kaplayın.her hafta 1 tane eksiltip pede yapmaya alıştırabilrsiniz.(küçük alan derken 2metreye 3 metrelik bir alan yeter.alanı kendiniz belirleyebiirsiniz)

Basakes
Basakes

1959

Biz önce dışkısını gösteriyoruz sonra yapmasını istediğimiz yeri(kaçırdı mı başka yere) sonra hemen düzeliyor. Ama bizimki pedleri parçalıyor veteriner yerse ameliyat olur dedi diye ped kullanmıyoruz.

Basakes
Basakes

1959

Dışarıya alışmasıda kolay oldu odayı benimsediği için asla odaya yapmıyor. İlk başta 3 öğüne 3 kakaydı ama artik3 öğün yetsede öğlen çıkıyorsa yapmıyor tutuyor kakasını dışarı çıkana dek. Çişini bı balkonda nazende yanlış yerlerde yapıyor. Ve şuan 4 aylık veteriner tutamaz her yere yapar diyordu ama benimseyince yapmiyor

Bademsk
Bademsk

313

Köpeğim ilk geldiği iki gün aynısını yaptı bizde bi oda verdik Zeynep hanımın dediği gibi oda büyük gelmiştir birde tuvaletini yaptığı yerin kokusu kalmış olabilir o yüzden sürekli her yere yapar sirke buna kesin çözüm oluyor koku kalmayınca da oraya bir daha yapmıyor

ermania
ermania

241

cevabınız için teşekkür ederim zeynep hanım. peki pede alıştıktan sonra hep ped e mi yapacak peki? daha sonra dışarıya alışır mı?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 727 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81324 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR