Böcek İlaçları

pismanie
pismanie

605 Puan

Evimde bir süredir hamam böceğine benzer bir böcek mevcut.Duvar diplerini köşelerini detan maxiyle ilacladim.Kopegim ben gormeden bu ilacı yalarsa zehirleyebilir mi? Ben mümkün olduğunca köşelere Gittiğin de engel olmaya çalışıyorum. Bunun için bir çözüm öneriniz var mı.(bu arada evimi 2 ay önce bir ilaçlama firmasına da ilaclattim fakat yine de böcek cikiyor)

2 CEVAP

Balbalbal
Balbalbal

176

Tabii ki köpekler için de zararlı insanlar için de. Böcek ilacı sıktığınız yere en azından 5 6 saat boyunca hiç sokmayın köpeğinizi ya da farklı bi ilaç firmasıyla anlaşıp ilaclattirin evinizi.

huqi
huqi

116368

Evet maalesef zehirlenebilir çok dikkat edin. Bizimde maalesef apartman binamızın alt katında yemek dükkanı var ve evimizde binbir çeşit böcek vardı. Tablet ilaçlar almamıza rağmen asla azalma bile yoktu, çoğalıyorlardı. Kedilerimizi bırakabileceğimiz bir yer olmadığı için ilaçlatma yaptıramıyoruz. Daha geçen ay t r e n dyol'dan hit hamamböceği jeli aldık ve bir haftada bile o kadar azalma oldu ki şimdi hiç görmüyorum. Sadece mutfak ve banyoda olduğu için oralarda kullandık kedilerimin ulaşamayacağı yerlere sürdük ama kedi sonuçta her türlü ulaşabilir :)
O yüzden bir kaç gün mutfağı kapalı tuttuk. Mutlaka bu jeli deneyin firmanın belirttiği gibi kullanınca bitiyor böcekler, sürdüğünüz gece mutfakta çöp kutusu bir yemek kırıntısı asla bırakmayın ölüyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 289 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81002 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR