Kedi Sahiplendim Yardım!!!!

imagine_dz
imagine_dz

776 Puan

bugün sahiplendim kedimi geleli 7-8 saat oluyor. hiç bir şey yemedi su içmedi tuvalete de gitmedi.endişeleniyorum sizce bir şey olur mu ve onu kuma nasıl alıştırırım? (patilerini kuma sürdüm) bu kadar yeterli mi?

5 CEVAP

aek
aek

645

2 gün sabret 2 gün sonra fıldır fıldır gezecek zaten :)) keşif yapar koklar ortalığı ondan sonrada kedim hiç durmuyo diye yazarsın güzel bişey yapmışsın kedisi olmuyanada zorla sahiplendir :))

MinelG
MinelG

12959

Öncelikle hayırlısı olsun umarım birlikte güzel yıllarınız olur :) kediniz daha yeni olduğu için girdiği ortama,size alışık değil.Bu yüzden saklanabilir,yemek yemeyebilir,tuvalete gitmeyebilir.Ama merak etmeyin açlığına dayanamayınca tıpış tıpış gidip yiyorlar :) sadece zamana bırakın üstüne çok düşmeyin.Kumuna da genellikle patilerini sürtüp koklatmak yeterli oluyor :)

eccakir
eccakir

3113

Hayırlı olsun minik dostunuzla güzel günleriniz olur inşallah :) Kaç aylık olduğunu bilmiyorum ama özellikle yavru ise tuvaletinin oldugu yerde ara sıra yalnız bırakmanızı öneririm çünkü tuvaleti gelince utanıp yanınızda yapmayabilir ve saklı yer arayışına girebilir bir sürprizle karşılaşabilirsiniz :) Biz aldığımız ilk gün iki kere böyle bir durumla karşılaştık çünkü ve yalnız bıraktığımızda tuvalet egitimini almış olarak bulduk. Yemek konusunda da acıkınca yiyecektir ama yavruysa ve kuru mama veriyorsanız suyla biraz ıslatıp yumuşatabilirsiniz alışana kadar sonrasında zaten düzene girer.

Breda
Breda

3721

Biz evde yalnız bıraktık.. mama su tuvalet ortada idi.. yemiş içmiş pislemişti kumuna.. geldiğimizde saklandığı köşe koltuğun arkasından çıkmıştı.. alışmak için zamana ihtiyacı var.. bir kaç güne evi sizden daha iyi tanır..

imagine_dz
imagine_dz

776

çok teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 691 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR