Kedim İçin Bağışıklık Güçlendirici Ne Verebilirim?

Kedimi yeni kısırlaştırdım. Bayadır da bağışıklık güçlendirici takviye vermiyordum. Sizin öneriniz neler? Ne verebilirim bağışıklığı için?

4 CEVAP

gece18
gece18

13005

Bağışıklığı iyiyse takviye verilmesinden yana değilim ben. Bir sorunu yoksa gerek yok. Çünkü böbrek ve karaciğer oldukça yoruluyor. Bu yüzden hekim dahilinde kullanma yapın.


Eğer illa kullanacağım diyorsanız vedavet bağışıklık güçlendirici öneririm.

Superisi814
Superisi814

125092

Yoğurt her cana şifadır.Yasina girdi ise düzenli yoğurt yedirmeye bakın, ev yogurdu on numara olur.Sevmezse yeniden deneyin, bazıları hemen yer bazıları bir süre sinra.Bagisiklik kadar bağırsakları için de iyidir ve veterinerimiz onaylar.Soguk olunca dişine zarar. özenli olun.


Bağışıklık için arada alerjisi filan olmayan kedi köpeklere ev yapımı et suyu iyi gelir.Tecrübe ile sabittir.Ne biliyim tavuk haşlama suyu, et suyu, tuzsuz baharatsiz, tavuk ciğeri vb suda haşlayarak yedirebilirsiniz.


Hazır yaş mama ise lütfen içine 1 yemek kaşığı en az su ekleyin, vücudu yeterince su almalı. Yaş mamaya karistirinca tüketim artıyor.


Bazen balık yağı kullanılabilir


Özel bir durumu olmadan bu ürünleri kullanabilirsiniz.


Özel durumu var ise bağışıklık için vet. Ürün vericektir.

Gelyahron
Gelyahron

118178

Bağışıklık hücreleri çoğunlukla bağırsaklarda bulunur. O yüzden bağırsak sağlığını korumak bağışıklık için önemli ölçüde etkendir. Probiyotik yoğurt ( ev yoğurdu) bağırsak sağlığı için bulunmaz bir nimettir. Kediler doğası gereği çiğ et ile beslenir ama günümüzdeki yeme içme alışkanlığı bunun önüne geçmektedir. En ufak bir rahatsızlıkta Antibiyotik kullanımından uzak durmak gerekir. Sirke de yoğurt gibi probiyotik bakteriler için gerekli olsa da kedi için dikkatli kullanılması gerekir.

Kedilerde probiyotik haricinde Lizin, veterinere sorsanız Lizin bağışıklık için kullanılır4 tane sakat kedim var.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 252 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR