Kedim Hamile ?

aybuke123a
aybuke123a

383 Puan

Arkadaşlar merhaba.Sokakta yaşayan fakat acıktığında ve dinlenmek istediğinde evimize gelen tekir dışı bir kedi var.Yaklaşık bir yıldır evimize geliyor canı istediği zaman da geri sokağa çıkıyordu.Fakat şu sıralar hamile ve sanırım doğuracak bir yeri bulamadı.Bugun evimizde guvenli bir yer aradı fakat annemi ikna edemedim evde doğurması için.Onlar yavruları için yuva bulabilirler mi ? Çok üzülüyorum ve aklımda sürekli düşünüyorum.

5 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128573

O doğuracak yer bulur ama önceliği ev olmuştur. Sokaktaki kediler eve doğurmak isterler tabi ki, hem güvenli hem yiyecek sıkıntısı yok. Bahçeniz varsa ona yer yapabilirsiniz.

aybuke123a
aybuke123a

383

Ben anneye bakıyorum birbirimize de çok alıştık apartmanda yaşadığım için çok sıkıntı ediyorlar buradaki nalet insanlar.onceki doğumunda apartmanın bodrumunda dogurmustu farkedince orayi da kapattılar.Aklima çok takıldı valla vicdan azabı da çekiyorum sanki yer bulamadım diye

aslihan_e
aslihan_e

128573

Eve pek almayın şu sıralar, sizin eve güvenip yer aramayabilir.

aslihan_e
aslihan_e

128573

Bebekleri büyüttükten sonra da kısırlaştırsanız iyi olur. Belediye'de ücretsiz de yaptırabilirsiniz anneniz yardım etmezse. Yoksa yazık böyle uğraşıp duracak, bebeklere de yazık. Biri ilgilenmezse sıkıntı yaşayabilirler.

olippsss
olippsss

339

cokkkk guzel

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 217 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR