Kedimin Partisindeki Beze

Merhaba arkadaşlar,


Geçtiğimiz hafta Pazar günü kedimin ayağında bir çıkıntı fark ettik. İki gün öncesine kadar yoktu. Fark ettiğimin birkaç gün öncesi veterinerde tırnak kesimi yaptırdık, ne veteriner ne ben fark etmedik. Sanki iki gün içinde çıktı. Sonra hemen Pazartesi günü veterinerimize gittik. O bölgeyi temizledi ve bir şey batmış olduğundan kan toplamış olabilir dedi.


Kan pıhtısı insin diye krem verdi ve bir de mantar oluşmasın diye krem verdi. Bir de Elizabeth yakalığı taktı orayı kurcalamasın diye.


Bir yandan da lysin force veriyoruz ağızdan günde iki defa, bir de bu çıkınca çok moralimiz bozuldu. Hayvancık da keyifsiz bir hafta geçirdi tabii. Kremleri sürdüm bir haftadır, hala da sürüyorum. Dün artık elizabeth'i çıkardık, strese girsin istemiyorum.


İki üç güne iner dedi veterinerimiz. Dünden önceki gün biraz iner gibi olmuştu sanki ama bugün veterinere gittiğimizden beri beşinci gün ve hala o şekilde duruyor.


Tekrar kontrole gideceğiz önümüzdeki Salı günü. Kan pıhtısı olsa şimdiye küçülmez miydi?


Niye böyle şeyler geliyor bu küçüğün başına? Öncesinde lösemi taşıyıcısı olabilir dendi, karma aşıyı yapamadık, bağışıklık tedavisi uyguluyoruz. Şimdi de bu.


Çok da hareketli, yemesi içmesi yerinde.


2 CEVAP

Bu arada, bezeyi ekleyince tepki vermiyor, veteriner de kontrol ettiğinde öyle dedi. Ve üzerinde küçük tüyler çıkıyor.

Güncel.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 168 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR