Kedim Sürekli Kaçmaya Çalışıyor

MinelG
MinelG

12959 Puan

Arkadaşlar kedim her dışarısının kapısı açılsa fırlamaya kalkıyor.Hiç korkmuyor apartman içine çıkıyor kapıyı açtığımız an.Ya da balkona çöp bırakacağımız zaman aynı şekilde balkona atlıyor.Neden sürekli böyle yapıyor olabilir? Daha 2 buçuk aylıkken eve geldi o yüzden dışarıya alışık olduğunu düşünmüyorum.Kızgınlıkta da değil.Sürekli kaçmaya çalışmasının sebebi ne olabilir ?

6 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Dışarı çıkmak istiyor demek ki. Ya da fazla meraklı. Her iki durumda da yapacak bir şey yok. Dışarısı güvenli değil onun için. Şimdiden böyleyse, kızgınlıkta nasıl başa çıkılır bilemedim. Bence dikkatli olmak lazım.

Friolero
Friolero

12756

Benim kedim de yavruluğundan beri hep kapı açılır açılma çıkıyordu. Hatta bi kere biz içeri girerken çıkmış kapının önünde beklemiş.


Kısırlaştırdık. Şimdi kapı ağzına kadAr bile açık olsa çıkmıyor.

elifdogann
elifdogann

607

aslında kısırlaştırmayla pek bağlantısı olduğunu düşünmüyorum bizimki kısırlaştırmadan öncede kapıya koşardı kısırlaştırdık hala öyle kapı sesi duyduğu an kendini dışarı atıveriyor ben çıkmasından sakındığımız yerleri merak ettiğinden inadına çıkmaya çabaladığını düşünüyorum meraktan yani özellikle evde girmesinin yasak olduğu herhangi bi alan yoksa rahat rahat takılıyorsa ozaman daire kapısı açılınca odadan odaya geçer gibi apartmanada geçmeye çalışıyor izin vermeyince dahada meraklanıyor artık kapı açıp kapatırken aradan sıvışmasın diye göz önünde tutmaktan başka bi çare bulamıyoruz :D

MinelG
MinelG

12959

Şu an 5 buçuk aylık biraz büyüsün kısırlaştıracağım ama o zamana kadar kızgınlığa girerse ben de hiç bilmiyorum.Özellikle yaz için daha endişeliyim.Camlar elbet açık olacak vastaslı camlar ama onlar kediler için daha tehlikeli diye biliyorum.

MinelG
MinelG

12959

Çok teşekkür ederim :) 3,4 aya kısırlaştıracağım büyük ihtiamlelb

MinelG
MinelG

12959

Bizde sürekli apartmanda koşturuyoruz :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5577 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR