3 Yasinda Köpeğimiz Eve Çiş Yapmaya Başladı

Narkiz
Narkiz

172 Puan

3 yasinda golden bir oğlumuz var 1 aydır eve çiş yapmaya başladı 5 aylık bir oğlum var ve bu durum artık zorluk yaratmaya başladı her defasında sabır dedim geçer dedim ama hergün yapmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım bir tanıdigimizin at çiftliği var oraya göndermek istiyorum ama vicdanım da el vermiyor çıldırmak üzereyim bu huyundan vazgecirebilirmiyim yoksa devam edermi daha cis yapmaya gunde 2 kere mutlaka dışarı çıkıyor saati şaşmaz ama baş edemiyorum başına böyle bir durum gelen varmı???

6 CEVAP

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

bu konuyu Cotontzu_Siri'ye sordum. Verdiği cevap şu şekilde:
Instinct'in içeriği Orijen ve Acana'dan daha kötü ancak Orijen ve Acana'nın içeriğinde bulunan etin bir bölümü, Instinct'in içeriğinde bulunan etin ise tümü düşük ısıda kurutulur. Protein molekülleri yüksek ısıya maruz kaldığında kimyasal bağlar kırıldığı için yapısı bozularak şekil değiştirir ve doğal özelliğini yitirir, amino asitler gereken görevi tümüyle yapamaz. Bu çiğ beslenmenin de temel felsefesidir.
Wellness geçmişte ciddi recalllar yaşamış bir firmadır, evet. Ancak Wellness, o kötü toplatılma geçmişine sahip Diamond firmasıyla yollarını ayırmıştır. Asıl mesele, firma bunu bir daha yapar mı? Mamaya değil, üreticiye bakacaksınız burada. Wellness artık Diamond değil, Wellpet tarafından üretiliyor. 2012 yılından beri sadece iki defa 2017 yılında toplatılmıştır, o da kuru değil konserve mama.

Merhaba bu tarz davranışlar, çevrede kızgınlıkta olan bir köpeğin kokusunu alıyor olabilir. Size tepki gösteriyor olabilir sizi çocuğunuzdan kıskandığı için yapıyor olabilir. Daha bir çok sebep var ama sizin için en yakınları bunlar

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

kısır mı köpüşünüz?

Narkiz
Narkiz

172

Evet kısır

Narkiz
Narkiz

172

Peki çözümü yokmu vermek istemiyorum ama çok zorluyor artık bebeğimi yere koyamıyorum emeklemesine izim veremicem bu gidişle

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

ayyy çooookk pardon yanlış yere yazmışım :((((

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1383 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR