Anlaşırlar Mı?

Ssenaa51
Ssenaa51

2833 Puan

Merhaba barınaktan miniğimin yanına ikinci bi arkadaş sahiplencektim akrabamız da sokakta bulduğu bir beyaz kedi olduğunu söyledi sokaktan bulmuş geri dönmesini istemiyorum diyince biz sahiplenmeye karar verdik bize gelcek kedi 1.5 yaşında erkek kısır benim miniğim ise kız yaklaşık 7-8 aylık kadar diğer kedilerle arası pek iyi deyil bize çok bağlı olduğu için kıskanıyo galiba birbirlerine alışması için ne yapabilirim bilgisi olan var mı ? Şimdiden teşekkürler ^_^

6 CEVAP

ilkmssmz
ilkmssmz

2418

Biz erkek kedimizin yanına ikinci kedi olarak dişi bir kediyi sahiplendik çok iyi anlaştılar tabi bunu küçük olmalarına bağlıyorum. Ayrıca emreovec, evde ikinci bir erkek olmadığı için dişi ve erkek kedi anlaşabilir canozkann arkadaşımız bundan bahsetmiş siz çok yanlış yaklaşmışsınız:)

Ikinci bir kedi icin pek olumlu oldugumu soyleyemem cunku kedim saldirgan ve baska kedi istemiyor anlasamiyor olumsuz tecrube yasadik.yani kediniz hircinsa evin tek sahibi olmus bu zamana kadar biraz zor olur.ama barinaktan demissiniz sevindim umarim anlasabilirler.sahiplenin sahiplendiginizde buraya tekrar yazin alistirma sureci ile ilgili bu konuda gercekten basarili arkadaslar var yardimci oluruz anlasirlar umarim:)

Handeozdmr
Handeozdmr

635

Benimde aynı şekilde oldu. Bir kızım vardı bir tanede sokakta bulup eve aldım. Benim kızımda hırçın ve 3 ay oldu hala alışamadı devamlı kavga ediyolar. Sizin ki bide erkek bence denemeyin derim :)

canozkann
canozkann

285

Dişi ile dişi erkek ile erkek zor anlaşır zaten. Sİzin biri dişi biri erkek. İlla olmayacak diye birşey yok. Deneyin bence eğer anlaşamazlar ise sahiplendirirsiniz.

emreovec
emreovec

12921

Yukarıdaki arkadaşa katılmıyorum. İki erkek kedi bir evde zor olur. Dişi ve erkek kedi eğer ikinci erkek varsa zor olur. İki tane dişi en mantıklı olanıdır. Doğanın kuralı; erkek yoksa sorun yok. )

Ssenaa51
Ssenaa51

2833

Bundan önce bi tane daha kız kedimiz le beraber yaşadılar ama maalesef kaybettik :( ondan sonra başka kedilerle anlaşamamaya başladı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 724 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR