Sizce Kedim Kaç Ayliktir..

Breda
Breda

3721 Puan

Anket

4 aylik
(9 oy)
5 aylik
(5 oy)
6 aylik
(3 oy)
Toplam (17 oy)

Öncelikle herkese merhabalar.. Kedim mimi 3 haftadir bizimle ve evimizdeki ilk kedi.. Daha once bu kadar yakinen ilgilenemedigim icin kediler hakkinda bircok seyi yeni öğreniyorum.. Size danismak istedigim sey miminin yasi..
Mimiyi sokaktan kurtaran sevgili insan 2 hafta kadar annelik yapti kizima.. Sonra biz kavustuk ve veterinere gittik.. Kurtaricimiz 2 2.5 aylik derken ilk veteriner 3 aylik var dedi.. O gun ic parazit olduk ve 3 gun sonra baska bir veterinere asi icin gittik.. Bu kez veteriner en az 3.5 aylik oldugunu soyledi.. 3 gunde 2 hafta daha büyümüş bizim kiz sanirin..


10 CEVAP

Roza23
Roza23

19328

su an ilgilendigim 4 aylik kedilerle ayni boyda neredeyse ve yaklasik 8 yavru bakmisimdir. muhtemelen 4 aylıktır bu minnos da bence

Breda
Breda

3721

Teşekkür ederim ilginiz için.. peki bu kadarken kızgınlığa girmesi normal mi sizce.. önce 3.5 aylık oldugunu söyleyen veteriner videosunu izleyince muhtemelen minyon kalmıştır aslında 5 yada 6 anlıktır falan dedi fal bakar gibi.. yani sonuçta işin ehli de böyle derse bende şaştım kaldım.. diş sayısı fiziki yapısı falan belli eder herhalde bilen kişiler anlayabilir di mi..

Roza23
Roza23

19328

evet genelde agzina bakip cikan dislerden tahmin ediliyor ben de sasirdim boyle bizler gibi gorunuse aldanip tahmin yurutmesine. ve evet kizginliga girebiliyorlar artik bu kadar erken. soyle dusunun insanlarin hormonlari bile etkilendi gdo vs den hayvanlar da bi sekilde mamadan, çöpten maruz kaldiklari icin 2. aydan itibaren giriyorlarmis. kopekler icin de aynisi gecerliymis. ben de duydugumda baya sasirmistim

mehmetkaplan
mehmetkaplan

3357

4 ayın içinde benim kedim de böyleydi

Elifinkedileri
Elifinkedileri

12691

Sarman dişi kedi cok nadir olur cok sanslisiniz ki biriside sizin ailenize katilmis ama 2.5 aylik olması imkansız 4 ayını henuz doldurmamis gibi duruyor malesef artik erken olmaya başladı onlarda da kizana girmeleri. doğal olan herseyi hızla tükettigimiz için... yeni yuvası ömürlük olsun :)

yanka__2001
yanka__2001

213

5 aylık bence benim tahminlerim iyidir baya

Mischka
Mischka

116595

4 civarıdır diye düșünüyorum,5e girmemiștir gibi. bizim minik için de bulan aile 2buçuk olmadı 3 demiști, veteriner en az 4 aylık bu kedi dediğinde șașırmıștım, fazlasıyla zayıf ve minik birșeydi sizinki 4varsa bile Mischka 'nın 4aylık halinden tombiș mașallah.

Ben 5 aylik oldugunu dusunuyorum yani fotograf yaniltici da olabilir.gormek lazim tam olarak su kadar aylik demek icin:)ama 5 aylik gibi duruyor

Breda
Breda

3721

Ve 4 gun Sonra kizginliga girdi.. Ve sitedeki yorumlarla beraber yas tahmini etmek benim için karisik bir hal aldi.. 4/5/6 aylik oldugu söylendi..
Acaba fotolarda mi buyuk cikio hakketen buyuk mu o kadar.. Yardimci olursaniz sevinirim.. Bir kac farkli fotograf paylasicam izninizle.. Daha once yavru kedileri olanlar bilgi sahibidir diye dusunerek..

Derenguler
Derenguler

744

Benim kedim 4 aylık ve aynı boydalar sadece benim pisim biraz daha zayıf :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 903 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR