Bonacibo Mama İyimi

Poyraz98
Poyraz98

3941 Puan

Kisirlastirilmis kedi için bu mamayı kullanıp memnun kalan var mı?


9 CEVAP

berkdoan
berkdoan

1078

Ben yavru kedi için olanını kullanıyorum iki aydır.Kedim sağlıklı bir şekilde büyüyor ve deri kokusu önceki mamalara göre çok daha güzel hatta eve gelen arkadaşlarım yeni mi yıkadınız diye sordu hep.Dışkılamada herhangi bir problemle karşılaşmadık şuana kadar.

Klimt
Klimt

2166

Ayda 2-3 kg gidiyor diye tahmin ediyorum. Tam olarak ölçmedim ama zaten mamaya ve kediye göre değişir. Bonaciboda sorun yaşamadık biz ama ilk geldiğinde 2 kg kadar kullanmıştık. Mama değiştirince tüyleri daha düzeldi ama belki de mamayla ilgisi yoktu ancak toparladı kendini. Yine de çok kaliteli bir mama olmadığı söyleniyor. Ama fiyat performans açısından kullanılabilir. Biz proplana geçmiştik gdo içerdiğini okuduk hatta çöp bile diyen var. Pahalı mama iyi olacak diye bir şey yok yani. Hepsinin ayrı bir sorunu var.

asarm19
asarm19

390

evet eskiden bizim kedimiz vardı aynı mamadan aldık babam malesef kediyi kısırlaştırdı bonacibo değilmi hemde türk üretimi kullan kardeş ucuz

berkdoan
berkdoan

1078

Proplani milyonlarınız olsa da kullanmayın

berkdoan
berkdoan

1078

Tabii sağlıklı bir şekilde yaparsanız verin kendi yaptığınızı.Bonacibo kullanıyorum ben.Kedinize parasının hakkını verecek mama alırsanız kilosu en az 40 lira oluyor ki bu saçmalıktan başka bir şey değil.

Poyraz98
Poyraz98

3941

Bende kedimi yeni kısırlaştırdım sağlıklı olsun istiyorum gönül ister ki Pro plan gibi mama kullanayım ama öğrenciyim o fiyatı veremem nasıl mama kullanmalıyım bilmiyorum yani.

Poyraz98
Poyraz98

3941

Siz ne kullanıyorsunuz ben evde kendim de mama yapmayı düşünüyorum ara sıra versek değişiklik olmaz mı

Poyraz98
Poyraz98

3941

Evet bayağıdır araştırma yapıyorum peki mesela 10 kilo mama bir kediye ne kadar gider günde ne kadar verilmeli

Ben Bona Cibo Kitten'ı yavru kedim için kullanmıştım gayet severek yiyordu fakat sarkma yaptı veterinerimiz mamayı değiştirmemizi önerdi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 749 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR