Sizce Bu Yavrular Kaç Günlük

Patilehayati
Patilehayati

4767 Puan

Merhaba, bahçemin yan kısmına Kızım kekik doğum yapmış. (bahçede bakıyordum kekik'e) sizce bu yavrular kaç günlük/aylık? Birde anne kediyi kendi bahçemdeki kedi evine alıştırmak istiyorum Çünkü yaşadığı yer pek güvenli değil. Sizce başka bir kedi evine alıştırabilir miyim? Alışması için ne yapmam gerekiyor? Mamayı kedi evine koydum ama eve girmedi. Sorularımı yanıtlarsanız sevinirim. Teşekkürler.


4 CEVAP

amillaaa
amillaaa

12046

Yavrular iki aylığa yaklaşmış gözüküyor, muhtemelen yavaş yavaş onları bırakmaya başlar anne kedi. Alıştırmak konusunda yapabileceğiniz pek bir şey olduğunu düşünmüyorum; biz çok uğraştık bazı kediler bahçede kalsın diye ama kalmayınca kalmıyorlar :(

martuyl
martuyl

12408

Siyahtaki oturuşa bak ya :))Bence de 1.5, 2 ay arasi varlar.


Kedi evine girmeyebilirler biz de yapmıştık köydeki bahçeye ama başka hayvan kıstırırsa kaçamazlar diye girmiyorlar içine bence. Girmeyip tepesinde falan yatıyorlar hatta :) Ama kışın girebiliyorlar soguk olunca çok.

aslihan_e
aslihan_e

130783

Kediler kedi evinde yaşamayı pek tercih etmezler. Kışın soğuk olunca belki girer yatar. Yavrular yemek yiyebilecek olunca size getirip mama istemesi gerekti ama yapmamış, ilginç. Sütten kesmeye yakın getirecek büyük ihtimalle. Bu yavrular artık ek gıda alsa çok iyi olur. Biraz zayıflar.

Patilehayati
Patilehayati

4767

Biz bir süredir şehir dışındayık
Bir süredir yoktuk bu yüzden bakanları yoktu bu sebeple zayıflar muhtemelen
Ek gıdaya geçeceğim
Evde yaş mama yapacağım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 230 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR