Bahçemde Baktığım Yavrular Zayıf

Patilehayati
Patilehayati

4767 Puan

Bahçemde baktığım yavrular çok zayıf (yaklaşık 1,5 - 2 aylık kadarlar) çok kolay şekilde hasta olabiliyorlar bu yüzden. Ve anne kedi de zayıf. Ben şehir dışındayken bakacak kimseleri yoktu bu yüzden zayıflar. Onları en iyi şekilde beslemek istiyorum kilo almaları için ne yapmam lazım? Ayrıca aminosol kullanabilir miyim yavrulara
? Anne kediye aminosol veriyordum suyuna ekliyordum ve tadını seviyordu. Vets plus'un macunlarını kullanabilir miyim?

2 CEVAP

180280514
180280514

2180

Gimcatin macunlarından veya ödül mamalarından mamalarına karıştırıp ya da ayrı kapta verebilirsiniz onlarda destekleyici oluyor bir de benim kendi kedime aldığım Vet's Plus Kedi ve Köpekler için Somon Yağı 200ml (Tüy Sağlığı ve İştah Açma Desteği) var her gün mamasına 20 damla kullanıyorum bu markanın başka çeşitleri de var bağışıklık sindirim eklem kas sağlığı gibi vs onlara da bakabilirsiniz. Yaş mama takviyesi de yapın iyi olur.

huqi
huqi

116368

Aminosol ya da macun yerine direkt immun 44 alsanız çok daha iyi olur. Yavrular ve anne için tavuk çok pahalı ama tavuk suyu verebilirsiniz, ciğer alabilirsiniz bu tarz şeyler daha çok sevdikleri için kilo alırlar ama çok sık vermenizi de tavsiye etmem kuru mamayı yemek istemezler. Bir de hayvanlar için en sağlıklısı kısır olmaları, anneyi kısırlaştırırsanız kilo alacaktır zaten. Mahallemde yabani bir kedi var sürekli doğum yapıyordu bakamıyordu da hiçbir çocuğuna bir şekilde kısırlaştırdım ve şu an çok güzel kilosu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 210 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR