Acıl Nolur Bakın

ertostos
ertostos

377 Puan

Kedimi dun kusma sikayetinden veterinere goturdum bogazi sismis diye mide koruyucu kusma onleyici ve antibiyotik vurdular dunden beri hic hareket etmiyor surekli uyuyor mamanin onune goturursek yiyor iki gundur sadece bir avuc mama yedi ve hic tuvaletini yapmadi nolur yardimci olun veteriner bir sey olmaz diyor ama normal degil basina gelen var mi napmam lazim nolur soyleyin daha 8 aylik bir bebek.
Kusmugunun fotografini da koyuyorum


4 CEVAP

Dilakeee
Dilakeee

1400

Kedim de daha 3 4 ay civarındayken bu şekilde köpük gibi kusmuştu iki üç kez. Ben de veterinere götürdüğümde vitamin ve kusmasın diye ilaç yaptı. Ayrıca kabız olabilir diye de ilaç yapmıştı. İki üç gün ilaç için götürdüm ve toparlandı. Bahsettiğiniz gibi hiç yemedi içmedi sürekli uyudu. Midesi rahatsız olabilir, ben yeme konusunda pek zorlamadım ama su damlattım ağzına enjektörle susuz kalmasın diye.

Dilakeee
Dilakeee

1400

Zeminde yatıyorsa üşütmüş olabilir, ateşi falan var mı o da önemli

aslihan_e
aslihan_e

132147

Başka veterinere götürün. Kedilerin hastalıkları virüs temellidir. Öyle soğuk su içti boğazı ağrıdı falan olmaz. Kan testleri yapılması gerekli. Öncesinde iç parazit tedavisi olmuş muydu? Son iki ay içinde.

GzdeAkbuz
GzdeAkbuz

10433

Suyu soğuk mu veriyorsunuz midesini üşütmüş büyük ihtimalle evde kendisini camlar her yerden açıksa yada klima falan çarptırmış gibi duruyor havalar sıcak ama ceyerana maruz kalınca benim bile bir taraflarım tutulup üşütüyorum dikkatli olun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 251 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.130 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR