Metpamid Kullanayım Mı

eslemkaya
eslemkaya

3919 Puan

Merhaba yolculukta kedimin midesi bulanmasın diye metpamid kullanayım mı sizce?

6 CEVAP

zeynandkekik
zeynandkekik

1267

Merhabalar, veteriner hekiminize danışmadan hiçbir ilacı kullanmayın. Biz hekimimizin önerisiyle metpamid şurup kullandık ancak bu ilaç kusarsa diye değil halihazırda kusan kedinin ard arda kusmasını engellemek için kullanılıyor. Üstelik dozunu da hekiminiz belirlemek zorunda. Biz gastrit sebebiyle kullanmıştık. Lütfen hekiminize danışmadan kullanmayın.

Golge_Hera
Golge_Hera

951

Veterinerinize danışmadan asla bir şey vermeyin. Yolculuk aşırı rahatsız etmiyorsa ilaç vermek de çok mantıklı değil. Sonuçta ilaç bu az da olsa zararı oluyor hepsinin.

Deniz1741
Deniz1741

10942

Tabi ki hayır. Veterinere danışmadan değil medpamid hiçbir ilacı kullanmayın.

Keyfimbilir
Keyfimbilir

103888

Metpamid insanlar için. Düzgün bir veterinerden onay almadan asla vermeyin. Bir insanın aldığı tek hap, bilinçsizce ölçüsü bilinmeden verilmesinde onları ölüme kadar götürebilir. Veteriner uygun bulursa çeyreğini mi yarısını mı vermeniz gerektiğini söyler. Ki 50 kiloluk bir köpek için bizdeki ishal ilacını verebilir miyim diye sorduğumda veteriner sakın verme demişti, 3 4 kiloluk kediyi siz düşünün.

NorthNight
NorthNight

16576

Yoldan 2-3 saat önce mama ve suyunu kaldırmanız yeterli metpamid vermeyin. Daha ciddi kusma durumlarında dikkatli bir doz hesabıyla kullanılıyor çünkü

Ranayilmaz
Ranayilmaz

2734

Sakın sakınn, eczacılık öğrencisiyim kediler insan gibi değil insanlar için olan ilaçlardaki bazı maddeler onlar için ciddi zehirli, ayrıca dozaj ayarlamasını da yapmanız çok zor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 276 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.278 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR