Sokaktakiler İcin

kedicigim1054
kedicigim1054

3516 Puan

Merhaba ben 12 yasindayim harcliklarimi biriktirerek sokak hayvanlarina mama aliyorum ama 12 yasindaki bir cocugun parası ne kadar yeter bilmiyorum ama sizin bildiginiz ucuza sokak kedilerine uygun mama satan site var mi?
Birde ben onceden kutulardan yuvada yapiyodum malum kis oldu sabahi birakalım geceleri buz gibi oluyor ama bazi duyarsiz vatandaslar kutulari tekmeliyorlar yada yirtiyorlar artik susmiycam birazda empati yapin onlar sadece biraz yemek sicak bir yuva ve biraz sevgi istiyorlar bunu onlara fazla gormeyin biz yaptigimiz binalarla onlarin yasam alanlarini ellerinden aliyoruz zaten onlara iyilik yapmak boynumuzun borcu olmali o hayvanin yerinde bir insan olsa boyle davranilmazdi onunda bir cani var sonucta

4 CEVAP

kedicigim1054
kedicigim1054

3516

bu metni kimseye saldırmak amaçlı yazmadım ama bazı vatandaşlar sabrımı taşırıyor

eltarcin
eltarcin

116201

Merhaba, her belediyenin kendi bölgesi için mutlaka sokak hayvanları için yuva ve otomatik su/mama kabı yaptırması zorunlu. Belediyelerden isteyebilirsin. ***********'dan "New Cat" veya **********'dan 15 kg'si 70 tl'ye "Mito-Premium" alabilirsin. Ya da bazı Pet Shoplar'da karışık mamalar satılıyor kg'si 5-6 tl'ye. Onlardan da alabilirsin.

emreovec
emreovec

12921

************'da 5 lira'ya ve 10 lira'ya çeşitli açık mamalar satılıyor.

emreovec
emreovec

12921

Yanlış yere yazmışım :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 598 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR