Yaş Mama Yerine Kedi Çorbası

RioLeo
RioLeo

2644 Puan

Miamorun kedi çorbasını keşfetmeden önce kedime her hafta 1 tane yaş mama veriyordum. Neredeyse tüm markaları denememe rağmen hiçbirinin etine dokunmayıp sadece suyunu içiyordu. (Sadece meonun yaş mamasını biraz da olsa yiyordu) Çorba sıvı formda olduğu için tam bizimkine göre ilk defa verdiğim bir şeyi tam olarak bitirdi, bu yüzden her hafta yaş mama yerine kedi çorbası vermek istiyorum. Bir problem veya sağlık açısından olumsuz bir durum olur mu? Veya böyle kedileri olanlar farklı olarak nasıl çözüm üretiyorlar?

4 CEVAP

PofudukLeo
PofudukLeo

4426

Benim kedim de sadece suyunu içtiği için ben artık sadece pate formda kıyılmış yaş mama alıp ona da biraz su ekliyorum ve koyu bir corba kıvamına geliyor. O şekilde severek tüketiyor belki sizin için de bir fikir olur.

IIREMMM
IIREMMM

112777

Özellikle yaz aylarında su tüketimini artırmak için kedi çorbası öneriliyor ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama kediniz küçükse yaş mama sıklığını biraz azaltabilirsiniz ya da kısırlaştırılmış ise de kilo alımını hızlandıracağı için daha az verebilirsiniz, bir de arada wanpynin sıvı ödül mamaları oluyor 1,5-2 haftada bir verebilirsiniz, bizim kız bayılıyor :)

amillaaa
amillaaa

12046

Bizim kedi de aynı ya. Yaş mama beğendiremiyoruz ama Miamor çorbaya bayılıyor. Her gün veya gün aşırı bir konserve bitiriyor. Bence bu çok güzel bir şey. Size sıkıntı olmayacaksa siz de haftada 2-3 kez vermeyi deneyebilirsiniz, onun için iyi olur muhtemelen ^_^

Palyaco
Palyaco

218519

Bizim kedide hiç yasmama yemez sadece kedi çorbası haftada 1 kere 2 güne yayarak verin birden vermeyin 1 yıldır ben miamor kedi corbasi kullaniyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 256 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.207 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR