Cesur Kotu Bir Hareket Yapiyor :)

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067 Puan

Arkadaslar cesur erkek cinseyitinde ve yasida 8 aylik fln e malum buyudu ve ben yururken fln bahcede ustume atliyor patileylen sikiyor malum hareketi yapiyor .d ben bu hareketi nasil engelliyebilirim ben atlarken patilerinde tutup itiyorjm yere sogru fln ama genede rahatsiz edici hareket kisirlastirmak disinda ne yapabiliriz ? Yaz geldiginde misafirlerde gelecek misafirlerede boyle yaparsa baya komik olur iyi olmaz yani :) :) tabi ki biyle yapiyor diye ona birsey yapmam ama bi cozum varmi yani ?

10 CEVAP

DogaM
DogaM

1045

Şimdi kısırlaştırırsanız bu hareket geçebilir. Ama geç kısırlaştırırsanız alışkanlık olarak kalabilir. Kısırlaştırmayı düşünüyor musunuz?

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bu hareketin sebebi çiftleşme güdüsü dışında da olabiliyor diye biliyorum.
Sizin köpeğinizi sahiplendiğiniz ilk zamanlardan beri yazdığınız konulara bakarak yeterli ve doğru bilgilere sahip olduğunuzu düşünmüyorum. Bu yüzden Kral Köpek Ailesinin online yada yerinde KSE(Köpek sahibi eğitimi) 'ne katılmanızı tavsiye ediyorum. Doğru bilinen yanlışları, köpek beden dilini okumak ve daha birçok konuda doğru bilgiler edinebilirsiniz bu şekilde.
Kısırlaştırma konusunda ise bu sizi rahatsız edip etmemesine göre değil köpeğin yaşam kalitesini artırmak için yapılan bir işlemdir. Erkek köpeklerde özellikle psikolojik olarak daha iyi olmaları için önemli bir şeydir. Çünkü ergenliğe giren erkek köpek diğer erkek köpekleri kendisine rakip görüp saldırganlasabilir ve strese girebilir bu yüzden.Saglık olarakta birçok yararı var tabi ki. Size kısırlaştırmayi araştırmanızı tavsiye ederim

Cnsygt
Cnsygt

4873

Kopek mi kedi mi anlayamadim

BETS
BETS

787

çözümü yok içgüdüsel bir hareket bu..arkadaşım sırf bundan kurtulmak için kısırlaştırdı kedisini ama hala yapıyor..benim oğlan 1.5 yaşında ama yapmaz böyle şeyler pek sanırım kedisine göre değişiyor bu durum.

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067

Kisirlastirmayi dusunmuyorum ama ben her yaptiginda itiyorum tekrar yapiyor bir sekilde cok yorsada durduruyorum bu asiri yapmaz ama değil mi yani birakmayacak sekilde ? Azalticak bir cozum felan yok mu ?

ddmayli
ddmayli

68

hiç bi şekilde engelleyemezsin benim kızımda yapıyor aynısını doktoruna sordum bağırsanızda kızsanızda biraz durur 1 kaç dakika sonra yine yapar elinde değil dedi geçmesini bekle :)

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067

Peki yaşı geçtikçe yetişkinliğe girince durur mu veya azaltir mi eegenlimte olsugu icin mi bu kadar fazla yapiyor yoksa hep böyle mi ?

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067

Köpek

DogaM
DogaM

1045

Neden kısırlaştırmayı düşünmüyorsunuz ki?

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067

Ailem pek sicak karsilamiyor ya hem bizim icin dunyalar kadar ds buyuk bir sorun degil

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 830 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR