Kedimin Arka Ayakları Birden Titremeye Başladı

Boncuk0912
Boncuk0912

644 Puan

6 aylık yavru kedim bu sabah gayet sağlıkliydi fakat ikindiye doğru ayaktayken birden olduğu yere çökmeye başladı arka ayaklarında çok hafif titreme var ve üstünde uzun süre duramiyor. Yürüyor ama iki adım sonra oturuyor. Elimle arka ayaklarını kontrol ettim bacaklarının iç kısmına hafif bastırınca acıyor. Şuan veterinere gidemiyorum en erken yarından sonra goturebilirim. Bilgisi olan var mı bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. 16 yaşındayim. Kedime elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum. Niye veterinere götürmüyorsun demeyin. Zaten en kısa sürede götüreceğim. Bilgisi olan birsii cevaplarsa çok sevinirim.

5 CEVAP

IIREMMM
IIREMMM

112827

Çok geçmiş olsunn, internette çok fazla bilgi kirliliği var maalesef bence internetteki bilgilere göre moralinizi bozmayın,veteriner en iyi tedaviyi uygular zaten inşallah ciddi bir şey yoktur, veterinere gittiğinizde bizi de buradan bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Superisi814
Superisi814

125143

Merhaba,
Geçmiş olsun .
Bu gibi kritik belirtilerde veteriner teşhis ve tedavi uygulayacaktır.Altinda ciddi bir çok sebep olabilir Bizlerin bu tip belirtilerde verebileceği tek tavsiye bu olur ve iyi dileklerimizi sunabiliriz .
Çok geçmiş olsun

Boncuk0912
Boncuk0912

644

Teşekür ederim. Kedim için endişeleniyorum ve internette de hep en kötü şeyler çıkıyor. En azından içimi biraz rahatlatabilmek adına belki daha olumlu şeyler duyabilirim diyerek yazmıştım. En yakın zamanda veterinere gideceğiz.

dd13
dd13

2108

Merhaba, veteriner değilim hiçbir fikrim yok ama umudunuzu kaybetmeyin, moralinizi bozmayın. Umarım ciddi bir şey çıkmaz, kediniz eskisinden de iyi olur. Çok geçmiş olsun.
Bugün durumu nasıl acaba?

Boncuk0912
Boncuk0912

644

Soranlara teşekkür ederim. Kedim şuan gayet iyi. Titreme çok hafifti bizde hapşırma vs olmadığı için üşüttügünü düşünemedik. Ayağa kalkmama sebebi ise halsizlikmis. Ve arka ayaklarının acıdığını düşünmem miyavlamasindandı fakat kendisi temas sevmiyormus. Vitamin takviyesi ve sıcak bir ortamla toparliyoruz. bu gün çok daha iyiydi kardeşiyle oynadı koştu yürüdu. Daha fazla tecrubeleniyorum ve öğreniyorum. kedime en iyisini sağlamak için çabalıyorum.yardimci olmak isteyen herkese teşekkür ederim.😊😊

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 279 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.311 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR