Kedi Vitamin Desteği Öneri

gurbuzzz
gurbuzzz

863 Puan

Merhaba dostlar, kedim 1.5 yaşında kısır ve erkek. 3-4 ay önce ciddi tüy dökmeye başladı sırt ve arka bacağının üzerinde tüyleri kısalmıştı. Veterinerimiz, hassas bağırsak sendromu olduğu için dökebilir demişti ve görseldeki ürünü verdi.(vet expert vetoskin) 3 ay kullandık ve şikayetlerimiz azalarak bitti. Şimdi tekrar almak istiyorum ancak fiyatı zaten çok pahalı(600 TL) iken iyice zamlanmış. Uzun lafın kısası içerik ve kalite olarak iyi, güvenilir, buna benzer cilt-tüy sağlığını destekleyecek vitamin takviyesi önerilerinizi bekliyorum.


2 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Tüy dönümünde vest plus vitamin ve gimcat vitamin vest plus biotin olan macunu cok etkili vest plus vitamin ve vest plus biotin çinko malt ikisini kullanın bakin nasıl etkili birde hpaw clean wipes temizleme havlusu içinde bulunan emzimler cok iyi geliyor kurkune ben bunları uyguluyor tüy dökümü sifir

PofudukLeo
PofudukLeo

4426

Tüy dökümü sorununu biz de yaşadık ayrıca matlasma da olmuştu. Vitamin tablet değilde biz mutamin markasının somon yağını kullanmaya başladık. Tüy dökümü gözle görülür şekilde azaldı ve parlaklığını geri kazandı. Sizin içinde belki bir fikir olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 219 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.346 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR